Τελικός του EURO Under 21

Τελικός του EURO Under 21

Σε επανάληψη της διοργάνωσης του 2017, Γερμανία και Ισπανία αναμετρώνται στον τελικό.

Στις 21:45, στο Ντάτσια Αρένα του Ούντινε, διεξάγεται ο τελικός του Euro Under 21 ανάμεσα στη Γερμανία και την Ισπανία, όπως ακριβώς και το 2017 στην Πολωνία, όταν κατέκτησαν το τρόπαιο οι Γερμανοί με γκολ του Βάιζερ.

Η Γερμανία πέρασε ως 1η από τον 2ο όμιλο με νίκες 3-1 επί της Δανίας και 6-1 επί της Σερβίας και την ισοπαλία 1-1 με την Αυστρία στην τελευταία αγωνιστική. Στα ημιτελικά επικράτησε της Ρουμανίας με 4-2 σε ένα άκρως εντυπωσιακό παιχνίδι με ακόμη πιο συναρπαστικό φινάλε.

Προηγήθηκε με ωραίο γκολ του Αμίρι στο 21’, όμως πήγε στην ανάπαυλα 1-2 πίσω στο σκορ, δεχόμενη δύο τέρματα από τον Πούσκας. Ισοφάρισε στο 51’ με πέναλτι του Βάλντσμιντ και ενώ όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα οδηγηθούν στην παράταση, ο Βάλντσμιντ σκόραρε ξανά με εκτέλεση φάουλ 90’, για να ολοκληρώσει τον χορό των γκολ στο 94’ και πάλι ο Αμίρι και πάλι με εκτέλεση φάουλ!!!

Οι Ισπανοί ήταν πιο επιβλητικοί στη νίκη τους στον ημιτελικό απέναντι στη Γαλλία, παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 16ο λεπτό. Πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο είχαν ανατρέψει την κατάσταση με γκολ του Ροκα στο 28’ και του Οϊαρθάμπαλ με πέναλτι στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων! Με την έναρξη του δευτέρου μέρους (47’) ο Ντάνι Όλμο έκανε το 3-1 στην αντεπίθεση και στο 66’ ο Μπορχα Μαγιοράλ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Ισπανία U21 – Γερμανία U21 με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, πιθανές ενδεκάδες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ