Επιστρέφουν στις νίκες οι Ιβοριανοί

Επιστρέφουν στις νίκες οι Ιβοριανοί

Αδιαφιλονίκητο φαβορί η Ακτή Ελεφαντοστού απέναντι στη Ναμίμπια.

Στις 19:00, στο Στάδιο 30 Ιούνη του Καΐρου και στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου του Κόπα Άφρικα αναμετρώνται Ναμίμπια και Ακτή Ελεφαντοστού.

Η Ναμίμπια μετά την ήττα της πρεμιέρας από τους Μαροκινούς με 1-0, ηττήθηκε με το ίδιο σκορ και από τη Νότιο Αφρική για τη 2η αγωνιστική του ομίλου. Σε παθητικό ρόλο για ακόμη ένα παιχνίδι, δέχθηκε το καθοριστικό τέρμα στο 68’ μετά από κόρνερ και απαράδεκτη έξοδο του τερματοφύλακά της. Λίγα λεπτά νωρίτερα είχε χάσει μοναδική ευκαιρία να ανοίξει αυτή το σκορ με τους Νοτιοαφρικανούς αμυντικούς να διώχνουν πάνω στη γραμμή. Σύμφωνα όμως με την εικόνα του αγώνα δεν δικαιούταν να πάρει βαθμούς από το παιχνίδι και θα μπορούσε να δεχθεί κι άλλο γκολ στο τέλος.

Η Ακτή Ελεφαντοστού μετά την εύκολη νίκη της πρεμιέρας επί της Νοτίου Αφρικής με 1-0, ηττήθηκε 1-0 από το Μαρόκο για τη 2η αγωνιστική. Σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι με εκατέρωθεν μεγάλες ευκαιρίες, οι Ιβοριανοί αποδείχθηκαν άστοχοι, όχι όμως και ο Εν-Νεσιρί του Μαρόκο στο 23’.

Η Ακτή προκρίνεται με νίκη στην επόμενη φάση, αλλά πιθανότατα να προκριθεί και με ισοπαλία αν δεν κερδίσει η Νότιος Αφρική το Μαρόκο την ίδια ώρα. Η Ναμίμπια αναζητά αποκλειστικά τη νίκη και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να προκριθεί ως 2η του ομίλου, ή ως μία από τις καλύτερες τρίτες.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Ναμίμπια – Ακτή Ελεφαντοστού με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ