Οριακή αναμέτρηση!

Οριακή αναμέτρηση!

Όλα ανοιχτά στον 6ο όμιλο, με την αναμέτρηση Μπενίν - Καμερούν να κρίνει πολλά.

Στις 19:00, στην Ισμαηλία και στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου στο Κόπα Άφρικα, διεξάγεται ο αγώνας Μπενίν – Καμερούν.

Το Μπενίν, μετά την ισοπαλία 2-2 με την Γκάνα στην πρεμιέρα του ομίλου, ήρθε ισόπαλο 0-0 και με τη Γουινέα-Μπισσάου και έχασε “χρυσή” ευκαιρία να κάνει αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στους 16. Ελαφρώς καλύτερο το Μπενίν στην αναμέτρηση, δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες (16 τελικές), όμως δεν κατάφερε να σκοράρει και θα ψάξει την υπέρβαση απόψε απέναντι στο ισχυρό Καμερούν. Με νίκη προκρίνεται σίγουρα στην επόμενη φάση, ενώ με ισοπαλία θα περιμένει και τα αποτελέσματα των υπολοίπων.

Τα “αδάμαστα λιοντάρια” του Καμερούν, μετά την εύκολη νίκη της πρεμιέρας με 2-0 επί της Γουινέα-Μπισσάου, πήραν μία βολική γι αυτούς ισοπαλία απέναντι στην Γκάνα με 0-0. Παρότι είχαν την κατοχή της μπάλας για μεγαλύτερο διάστημα, δημιούργησαν λιγότερες απειλές από την Γκάνα και έφυγαν ικανοποιημένοι από το γήπεδο, καθώς παρέμειναν στην 1η θέση του ομίλου και ουσιαστικά βρίσκονται με το ένα πόδι στους 16. Υπό προϋποθέσεις το Καμερούν προκρίνεται στα νοκ άουτ και με ήττα, αφού οι 4 πόντοι που έχει μαζέψει αρκούν (στην χειρότερη περίπτωση) για να συμπεριληφθεί στις καλύτερες τρίτες.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Μπενίν – Καμερούν με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, πιθανές ενδεκάδες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση. Εδώ θα βρείτε το κουπόνι του σημερινού προγράμματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ