Με την πλάτη στον τοίχο η Τυνησία!

Με την πλάτη στον τοίχο η Τυνησία!

Κινδυνεύει να αποκλειστεί το φαβορί του 5ου ομίλου.

Στις 22:00, στο Σουέζ και στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου, διεξάγεται η αναμέτρηση Μαυριτανία – Τυνησία.

Η Μαυριτανία συνήλθε από την βαριά ήττα της πρεμιέρας με 4-1 από το Μάλι και παρουσίασε ένα πολύ βελτιωμένο πρόσωπο απέναντι στην Ανγκόλα, με την οποία ήρθε ισόπαλη 0-0. Η Μαυριτανία ήταν λίγο πιο απειλητική, σε ένα ματς όμως που έλειψαν οι μεγάλες φάσεις. Με 1 βαθμό βρίσκεται στον πάτο του 5ου ομίλου και μόνο με νίκη προκρίνεται (υπό προϋποθέσεις) στην επόμενη φάση.

Η Τυνησία, ενώ ξεκίνησε τη διοργάνωση ως το φαβορί του ομίλου και ένα εκ των φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, δεν κατάφερε να κερδίσει σε κανένα από τα δύο πρώτα της παιχνίδια. Μετά την ισοπαλία 1-1 απέναντι στην Ανγκόλα, έφερε το ίδιο αποτέλεσμα και απέναντι στο Μάλι.

Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 60’ μετά από τραγικό λάθος του τερματοφύλακα Χασέν σε εκτέλεση κόρνερ των αντιπάλων, αλλά ισοφάρισε με αρκετή δόση τύχης, αφού το φάουλ που εκτέλεσε ο Καζρί κόντραρε στο τείχος και ξεγέλασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Με νίκη προκρίνεται σίγουρα στην επόμενη φάση, ενώ με ισοπαλία θα εξαρτάται από τα αποτελέσματα της Ανγκόλας, αλλά και των υπολοίπων ομίλων.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Μαυριτανία – Τυνησία με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ