Απτόητες οι Αμερικανίδες!

Απτόητες οι Αμερικανίδες!

Θα μπορέσουν να κοντράρουν το μεγάλο φαβορί οι Αγγλίδες;

Στις 22:00, στο Παρκ Ολιμπίκ Λυονέ, διεξάγεται ο 1ος ημιτελικός του Μουντιάλ Γυναικών ανάμεσα σε Αγγλία και ΗΠΑ. Αμφότερες ομάδες έχουν πετύχει 5/5 νίκες μέχρι τον ημιτελικό.

Οι Αγγλίδες προκρίθηκαν ως πρώτες από τον 4ο όμιλο καταφέρνοντας να επικρατήσουν (κατά σειρά) της Σκωτίας με 2-1, της Αργεντινής με 1-0 και Ιαπωνίας με 2-0. Στη φάση των 16 απέκλεισαν πολύ εύκολα το Καμερούν με σκορ 3-0 και εξίσου εύκολα και με ακριβώς το ίδιο σκορ επικράτησαν και της Νορβηγίας στα προημιτελικά. Και στα δύο νοκ άουτ προηγούνταν 2-0 ήδη από το α’ ημίχρονο με κοινό παρονομαστή τα γκολ της Γουάιτ.

Οι Αμερικανίδες ξεκίνησαν ως το Νο.1 φαβορί της διοργάνωσης και επιβεβαιώνουν τη φήμη τους φτάνοντας ως τα ημιτελικά. Έκαναν περίπατο στον όμιλο επικρατώντας 13-0 της Ταϋλάνδης, που είναι και σκορ ρεκόρ για
Μουντιάλ, 3-0 της Χιλής και 2-0 της Σουηδίας, που αγωνίζεται στον έτερο ημιτελικό. Στη νοκ άουτ φάση απέκλεισαν αρχικά την Ισπανία με σκορ 1-2 και με το ίδιο σκορ απέκλεισαν στα προημιτελικά τις οικοδέσποινες Γαλλίδες, που ήταν και το 2ο φαβορί του τουρνουά. Σκόρερ και των τεσσάρων τερμάτων στα νοκ άουτ φάση η αρχηγός της ομάδας Μέγκαν Ράπινο!!!
Όποια ομάδα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στον τελικό το νικητή του ζευγαριού Ολλανδία – Σουηδία.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Αγγλία Γ – ΗΠΑ Γ με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση. Εδώ θα βρείτε το κουπόνι του σημερινού προγράμματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ