Ιστορική ευκαιρία!

Ιστορική ευκαιρία!

Ολλανδέζες και Σουηδέζες μάχονται για την πρόκριση στον τελικό.

Στις 22:00, στο Παρκ Ολυμπίκ Λυονέ, διεξάγεται ο 2ος ημιτελικός του Μουντιάλ Γυναικών ανάμεσα στο εθνικό συγκρότημα της Ολλανδίας και της Σουηδίας.

Μόνο νίκες μετράει η Ολλανδία στην πορεία της μέχρι τα ημιτελικά. Στον 5ο όμιλο τερμάτισε πρώτη επικρατώντας της Νέας Ζηλανδίας με 1-0, του Καμερούν με 3-1 και του Καναδά με 2-1, με κοινό παρονομαστή τα γκολ μετά το 70ο λεπτό. Στη φάση των 16 αντιμετώπισε την Ιαπωνία, την οποία απέκλεισε με σκορ 2-1 και το νικητήριο γκολ στο 90’. Στα προημιτελικά πέταξε εκτός την Ιταλία σκοράροντας και τα δύο τέρματά της… από το 70 και μετά!

Οι Σουηδέζες τερμάτισαν στην 2η θέση του 6ου ομίλου πίσω από το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης, τις ΗΠΑ. Επικράτησαν της Χιλής με 2-0 και της Ταϋλάνδης με 5-1, όμως υπέκυψαν στις Αμερικανίδες με σκορ 2-0. Στη φάση των 16 απέκλεισαν τον Καναδά με 1-0 χάρη σε γκολ της Μπλακστένιους στο 55’, ενώ στα προημιτελικά πέτυχαν την έκπληξη επικρατώντας της Γερμανίας με 2-1, με το νικητήριο τέρμα να το πετυχαίνει ξανά η Μπλακστένιους, στο 48’

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Ολλανδία Γ – Σουηδία Γ με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, πιθανές ενδεκάδες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ