Ευκαιρία αναρρίχησης

Ευκαιρία αναρρίχησης

Με νίκη η Ίντερ Τούρκου πλησιάζει την κορυφή.

Στις 18:30, στο Στάδιο Βέριτας του Τούρκου, η τοπική Ίντερ υποδέχεται την Λάχτι για την 15η αγωνιστική του φινλανδικού πρωταθλήματος.

Η Ίντερ βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 21 πόντους σε 14 παιχνίδια και 25-19 τέρματα. Τη Δευτέρα ηττήθηκε στην έδρα της Σεϊναγιοέν, παρότι προηγήθηκε στο 57ο λεπτό. Το καθοριστικό τέρμα επιτεύχθηκε στο 87’. Θέλει να ξεπεράσει την πικρή ήττα και να πλησιάσει κι άλλο τις πρώτες θέσεις, με την κορυφή να απέχει 4 πόντους. Εντός έδρας μετρά 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα στα 4 πιο πρόσφατα παιχνίδια της.

Η φιλοξενούμενη Λάχτι κατατάσσεται 9η με 15 βαθμούς σε 13 παιχνίδια και 13-16 τέρματα. Παρά τη θέση της δεν κινδυνεύει με υποβιβασμό καθώς οι δύο τελευταίες ομάδες είναι πολύ αδύναμες και βρίσκονται στο -8, αλλά δεν έχει και ρεαλιστικούς στόχους για κάτι παραπάνω. Σε κακή αγωνιστική κατάσταση, στα 5 πιο πρόσφατα παιχνίδια της μετρά 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 3 ήττες, με την τελευταία να έρχεται με το βαρύ 5-1 στην έδρα της Κουόπιο. Την Κυριακή κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία από την Χέλσινγκφορς (0-0) σε έναν αγώνα που οι φιλοξενούμενοι ήταν εμφανώς καλύτεροι.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Ίντερ Τούρκου – Λάχτι με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, πιθανές ενδεκάδες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ