Ακάθεκτοι οι Φινλανδοί!

Ακάθεκτοι οι Φινλανδοί!

Συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στη Φινλανδία με τρεις απογευματινές αναμετρήσεις.

 

Στις 17:00 διεξάγονται τρεις αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα Φινλανδίας με τις ομάδες να βρίσκονται ήδη στον β’ γύρο της σεζόν. Τα προγνωστικά στοιχήματος παίρνουν φωτιά!

Ντέρμπι κορυφής στο Έσποο, ανάμεσα στη 2η Χόνκα και την 3η της βαθμολογίας Κουόπιο. Οι γηπεδούχοι έχουν μαζέψει 24 πόντους σε 13 αγώνες και οι φιλοξενούμενοι 23 πόντους σε 14 παιχνίδια. Αμφότερες ομάδες κυνηγούν την πρωτοπόρο Ίλβες από το Τάμπερε που έχει 25 και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Την ίδια ώρα διεξάγεται και το ντέρμπι των ουραγών ανάμεσα στην Κοκόλα και τη Βάασα, με τις δύο ομάδες να έχουν μεγάλη απόσταση από τους προπορευόμενους. Αμφότερες ομάδες έχουν μαζέψει μόλις 7 βαθμούς σε 13 παιχνίδια και απέχουν 8 πόντους από τη 10η Ροβανιέμι. Ο νικητής θα αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα στην αποφυγή της μοναδικής θέσης που οδηγεί στον υποβιβασμό και θα αναγκαστεί να δώσει αγώνα μπαράζ για να παραμείνει στην κατηγορία.

Τέλος, αναμετρώνται οι ισόβαθμες Ροβανιέμι και Μάριεχαμν. Αμφότερες ομάδες έχουν μαζέψει από 15 πόντους, όμως οι φιλοξενούμενοι έχουν δώσει δύο παιχνίδια λιγότερα. Ουσιαστικά, βαθμολογικά αδιάφοροι οι δύο σύλλογοι, αφού πολύ δύσκολα θα κινδυνέψουν με υποβιβασμό και δεν έχουν τη δυναμική να κοιτάξουν προς τα πάνω.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview για την Α’ Φινλανδίας και δείτε τα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων ρεπορτάζ, απουσίες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ