Μονομαχία «γιγάντων»!

Μονομαχία «γιγάντων»!

Οι κλασικές δυνάμεις Νιγηρία και Καμερούν αναμετρώνται για τη φάση των «16» του Κόπα Άφρικα!

Στις 19:00, στην Αλεξάνδρεια διεξάγεται ο 3ος νοκ άουτ αγώνας για τη φάση των 16 στο φετινό Κόπα Άφρικα, ανάμεσα στη Νιγηρία και το Καμερούν.

Οι Νιγηριανοί προκρίθηκαν ως δεύτεροι από τον 2ο όμιλο της διοργάνωσης με συγκομιδή 6 βαθμών. Επικράτησαν του Μπουρουντί με 1-0 στην πρεμιέρα και της Γουινέας με το ίδιο σκορ για τη 2η αγωνιστική εξασφαλίζοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση. Και στα δύο παιχνίδια σκόραραν το νικητήριο τέρμα στο β’ ημίχρονο. Την 3η αγωνιστική μπήκαν αδιάφοροι στον αγώνα απέναντι στη Μαδαγασκάρη και ως επακόλουθο ηττήθηκαν με 2-0. Ξεχωρίζουν οι επιθετικοί Ιγκάλο και Μούσα, δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση ο χαφ Όμπι Μίκελ.

Το Καμερούν του coach Ζέεντορφ τερμάτισε δεύτερο στον 6ο όμιλο με 5 βαθμούς, υστέρησε στην ισοβαθμία με την Γκάνα. Επικράτησε πολύ εύκολα της Γουινέα-Μπισσάου στην πρεμιέρα με 2-0, ενώ θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα τέρματα, αλλά στις δύο επόμενες αγωνιστικές έμεινε στο 0-0 απέναντι σε Γκάνα και Μπενίν. Πολύ συμπαγές το σύνολο που έχει δημιουργήσει ο παλιός θρύλος των ευρωπαϊκών γηπέδων και έχει φιλοδοξίες να φτάσει πολύ ψηλά στο θεσμό.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Νιγηρία – Καμερούν με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ