Μονομαχία για την 8αδα

Μονομαχία για την 8αδα

Μάλι και Ακτή κοντράρονται για την πρόκριση στα προημιτελικά.

Στις 19:00, στο Σουέζ, διεξάγεται ο 7ος αγώνας για τη νοκ άουτ φάση των 16 στο Κόπα Άφρικα, ανάμεσα στο Μάλι και την Ακτή Ελεφαντοστού.

Το Μάλι προκρίθηκε στους 16 τερματίζοντας πρώτο στον 5ο όμιλο με συγκομιδή 7 βαθμών. Ξεκίνησε εντυπωσιακά τη διοργάνωση με το 4-1 επί της αδύναμης Μαυριτανίας, στη συνέχεια έμεινε στο 1-1 απέναντι στην Τυνησία με τα δύο γκολ να έρχονται με ιδιαιτέρως αναπάντεχο τρόπο και για την 3η αγωνιστική επικράτησε της Ανγκόλας 1-0 με τον Χαϊνταρά να σκοράρει το καθοριστικό τέρμα. Ξεχωρίζει στην επίθεση ο φορ της Πόρτο Μούσα Μαρεγκά, έστω κι αν έχει σκοράρει μόλις μία φορά ως τώρα.

Η Ακτή Ελεφαντοστού τερμάτισε δεύτερη στον 4ο όμιλο της διοργάνωσης με συγκομιδή 6 βαθμών. Στην πρεμιέρα επικράτησε, πολύ πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 1-0, της Νοτίου Αφρικής και την 3η αγωνιστική διέλυσε τη Ναμίμπια με 4-1. Ενδιάμεσα ηττήθηκε 1-0 από το Μαρόκο σε μία αρκετά ισορροπημένη αναμέτρηση. Μοιρασμένο το σκοράρισμα των Ιβοριανών, με πέντε διαφορετικούς παίκτες να έχουν βρει τα αντίπαλα δίχτυα.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Μάλι – Ακτή Ελεφαντοστού με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ