Να επιστρέψουν στο «χορό»!

Να επιστρέψουν στο «χορό»!

Μετά τους περσινούς αποκλεισμούς, Αστάνα και Κλουζ «ονειρεύονται» τους ομίλους.

Στις 16:00, στην Αστάνα Αρένα, η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται την Κλουζ στον πρώτο αγώνα του ζευγαριού για τον 1ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι γηπεδούχοι κατέκτησαν ξανά το πρωτάθλημα την περσινή σεζόν και μάλιστα με διαφορά 15 πόντων από τη 2η Καϊράτ, έχοντας την καλύτερη επίθεση και άμυνα στο Καζακστάν. Στη φετινή σεζόν δυσκολεύεται η Αστάνα καθώς ισοβαθμεί με την Τομπόλ, την οποία κέρδισε εκτός έδρας στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της και την έπιασε στην κορυφή με 38 βαθμούς, έχοντας δώσει όμως δύο παιχνίδια περισσότερα. Η κομβική αυτή νίκη με σκορ 0-2 ήρθε μετά από δύο σερί ήττες για τους πρωταθλητές Καζακστάν και αναπτέρωσε την ψυχολογία τους, ενόψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων. Πέρσι η Αστάνα αποκλείστηκε στον 3ο Προκριματικό Γύρο από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ενώ νωρίτερα είχε αποκλείσει τη Σουτγιέσκα και τη Μίντιλαντ.

Η Κλουζ επέστρεψε στην κορυφή του ρουμάνικου πρωταθλήματος, τερματίζοντας πέντε πόντους πάνω από την Στεάουα Βουκουρεστίου. Ήταν το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα για την Κλουζ και το 5ο συνολικά στην ιστορία της. Η φετινή σεζόν στη Ρουμανία ξεκινάει στις 13 του μηνός, με την Κλουζ να υποδέχεται την Πολιτέκνικα. Στα περσινά προκριματικά του Champions League οι Ρουμάνοι πρωταθλητές αποκλείστηκαν στον 2ο γύρο από τη Μάλμε με συνολικό σκορ 2-1.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Αστάνα – Κλουζ με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ