Πιο έμπειρη η Σκεντίγια!

Πιο έμπειρη η Σκεντίγια!

Με οδηγό την περσινή πορεία ξεκινούν τη σεζόν οι Σκοπιανοί.

Στις 19:00, στο Στάδιο Χίιου του Ταλίν, η γηπεδούχος Νόμε Κάλιου υποδέχεται την Σκεντίγια στον πρώτο αγώνα του 1ου Προκριματικού Γύρου του Champions League.

To 2018 η Νόμε Κάλιου κατέκτησε για 2η φορά στην ιστορία της το πρωτάθλημα Εσθονίας, ολοκληρώνοντας μάλιστα τη σεζόν δίχως ήττα! Σε 36 αγώνες σημείωσε 25 νίκες και 11 ισοπαλίες. Φέτος έχει μείνει αρκετά πίσω από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 39 πόντους σε 19 αγωνιστικές, την ώρα που η πρωτοπόρος Φλόρα έχει μαζέψει 49. Αήττητη στα 15 τελευταία παιχνίδια που έδωσε για το πρωτάθλημα, μέτρησε δύο ισοπαλίες στα δύο πιο πρόσφατα. Την Παρασκευή έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Τρανς Νάρβα.

Η Σκεντίγια στέφθηκε πρωταθλήτρια την περασμένη σεζόν στο πρωτάθλημα των Σκοπίων για δεύτερη σερί χρονιά και για τρίτη φορά στην ιστορία της. Περίπατο έκανε τη σεζόν 2018-2019 τερματίζοντας με 15 πόντους διαφορά από τη δεύτερη Βαρντάρ. Δύο ήττες και δύο νίκες μέτρησε στα τέσσερα τελευταία φιλικά προετοιμασίας που έδωσε τις προηγούμενες ημέρες. Πέρσι, στον 1ο Προκριματικό του Champions League απέκλεισε τη Νιου Σέιντς από την Ουαλία με συνολικό σκορ 5-4, ενώ κατάφερε να ξεπεράσει και το εμπόδιο της Σέριφ Τιρασπόλ από τη Μολδαβία στον 2ο γύρο, πριν αποκλειστεί εύκολα από την Σάλτσμπουργκ.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview για την Νόμε Κάλιου – Σκεντίγια με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ