Βορειοευρωπαϊκή μάχη!

Βορειοευρωπαϊκή μάχη!

Λευκορώσοι εναντίον Πολωνών στα προκριματικά του Champions League.

Στις 20:00, στην Αρένα του Μπορίσοφ, η τοπική Μπάτε υποδέχεται την Πιάστ Γκλίβιτσε από την Πολωνία για τον πρώτο αγώνα του 1ου Προκριματικού Γύρου στο Champions League.

Η μόνιμη πρωταθλήτρια Λευκορωσίας Μπάτε Μπορίσοφ κατέκτησε το 13ο συνεχόμενο τρόπαιο την περασμένη σεζόν και φιλοδοξεί να επιστρέψει στους ομίλους της διοργάνωσης. Στα περσινά προκριματικά συμμετείχε απευθείας στον 2ο γύρο, όπου απέκλεισε την Ελσίνκι με συνολικό σκορ 2-1.

Πέρασε και από τον 3ο γύρο αποκλείοντας την Καραμπάγκ από το Αζερμπαϊτζάν με το ίδιο συνολικό σκορ, ώσπου έπεσε πάνω στη PSV από την οποία δέχθηκε συνολικά 6 τέρματα. Στο φετινό πρωτάθλημα, μετά από 14 αγωνιστικές βρίσκεται στην 2η θέση και στο -2 από την πρωτοπόρο Ντιναμό Μπρεστ.

H Πιάστ Γκλίβιτσε κατέκτησε το 1ο πρωτάθλημα Πολωνίας στην ιστορία της την περασμένη σεζόν! Αν και τερμάτισε 3η στην κανονική σεζόν, έκανε εκπληκτικά playoffs και ξεπέρασε τις Λέγκια Βαρσοβίας και Λέχια Γκντάνσκ. Πρωτάρα λοιπόν στο θεσμό του Champions League, καλείται να κάνει την υπέρβαση. Στο πιο πρόσφατο φιλικό παιχνίδι που έδωσε συνέτριψε με 7-1 την Μιέντζ Λέγκνικα.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Μπάτε Μπορίσοφ – Πιαστ Γκλίβιτσε με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, πιθανές ενδεκάδες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ