Ασταμάτητη η Μάλμε!

Ασταμάτητη η Μάλμε!

Σε φουλ φόρμα οι Σουηδοί υποδέχονται τους αδύναμους Βορειοϊρλανδούς.

Στις 22:00, στο Μάλμε, η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται την Μπαλιμένα Γιουνάιτεντ από τη Βόρειο Ιρλανδία για τον 1ο Προκριματικό Γύρο του Europa League.

Οι Σουηδοί της Μάλμε έχασαν το πρωτάθλημα πέρσι από την ΑΙΚ, τερματίζοντας 3οι και εννιά βαθμούς πίσω από τους πρωτευουσιάνους. Στα προκριματικά του Champions League πέρσι αποκλείστηκαν από τη Βίντι. Φέτος η Μάλμε φαίνεται πως είναι πεισμωμένη να επιστρέψει στην κορυφή καθώς μετά από 15 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην 1η θέση με 34 πόντους και στο +6 από τις Τζουργκάρντεν και ΑΙΚ.

Αήττητη εδώ και 13 αγωνιστικές, μέτρησε 10 νίκες σε αυτό το διάστημα. Πιο πρόσφατα επικράτησε δύσκολα της Έρεμπρο εντός έδρας με 2-1. Σταθερά στην επίθεσή της αγωνίζεται ο Μάρκους Ρόζενμπεργκ, με καριέρα στην Bundesliga.

Η Μπαλιμένα Γιουνάιτεντ χρειάστηκε να συμμετάσχει και στον Προκαταρκτικό Γύρο της διοργάνωσης, όπου απέκλεισε τη Ρούναβικ από τα Νησιά Φερόε με νίκη 2-0 εντός έδρας και ισοπαλία 0-0 εκτός. Στο εθνικό της πρωτάθλημα τερμάτισε δεύτερη, με 10 βαθμούς λιγότερους από την πρωταθλήτρια Λίνφιλντ.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview για την Μάλμε – Μπαλιμένα με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ