Πρεμιέρα και για την ΤΣΣΚΑ

Πρεμιέρα και για την ΤΣΣΚΑ

Η ΤΣΣΚΑ Σόφιας ρίχνεται στη μάχη του πρωταθλήματος.

Στις 21:00, στη Σόφια, η τοπική ΤΣΣΚΑ αντιμετωπίζει την Ετάρ από το Τάρνοβο, για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος Βουλγαρίας.

Για ακόμη μία σεζόν (8η στη σειρά) η ΤΣΣΚΑ είδε την πλάτη της Λουντογκόρετς στο βαθμολογικό πίνακα και έμεινε ξανά δίχως τίτλο. Την περασμένη σεζόν το πάλεψε μέχρι τέλους, όμως έχασε το τρόπαιο για έναν πόντο στη διαδικασία των playoffs. Δεν ενισχύθηκε ιδιαίτερα στο μεταγραφικό παζάρι και παραμένει δεύτερο φαβορί και για τον φετινό τίτλο. Οι επίσημες υποχρεώσεις ξεκίνησαν για την ΤΣΣΚΑ την Τρίτη για τον 1ο Προκριματικό Γύρο του Europa League, όπου διέλυσε με 4-0 εντός έδρας την OFK από το Μαυροβούνιο. Τέσσερις διαφορετικοί παίκτες οι σκόρερ της αναμέτρησης.

Η Ετάρ αν και δεν το άξιζε αναγκάστηκε να συμμετάσχει στα playout της περασμένης σεζόν, όπου δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα και παρέμεινε με χαρακτηριστική άνεση στην πρώτη κατηγορία. Πέρσι έχασε στις λεπτομέρειες την είσοδο στην 6αδα των playoffs και φέτος αναμένεται να τη διεκδικήσει με μεγαλύτερη όρεξη. Στα τρία τελευταία φιλικά προετοιμασίας που έδωσε απέναντι σε χαμηλότερης δυναμικής ομάδες, μέτρηση 2 νίκες και 1 ισοπαλία.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview για την ΤΣΣΚΑ Σόφιας – Ετάρ και δείτε τα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων ρεπορτάζ, απουσίες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ