Νέο ξεκίνημα για την Σπαρτάκ

Νέο ξεκίνημα για την Σπαρτάκ

Οι Μοσχοβίτες θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τη σεζόν.

Στις 19:00, στην Otkrytie Arena της Μόσχας, η Σπαρτάκ υποδέχεται τη νεοφώτιστη Σότσι για την 1η αγωνιστική του ρώσικου πρωταθλήματος.

Δεν ικανοποίησε με την εικόνα της πέρσι η Σπαρτάκ και τερμάτισε στην 5η θέση του πρωταθλήματος, μένοντας εκτός προκριματικών του Champions League. Συγκέντρωσε 49 βαθμούς (14-7-9) με συντελεστή τερμάτων 36-31 και έμεινε στο -7 από την πρώτη 3αδα.

Νέος προπονητής ο Όλεγκ Κονόνοφ, έφυγαν ο επιθετικός Ζε Λουίς και ο μέσος Γκλουσάκοφ, ήρθαν στις θέσεις τους ο Πόνσε (πρώην ΑΕΚ) και ο Αλγερινός Σοφιάν Χανί. Δύο νίκες και δύο ήττες μέτρησε στα πιο πρόσφατα φιλικά προετοιμασίας που έδωσε. Στόχος της η διεκδίκηση του τίτλου.

Η Σότσι προβιβάστηκε στην 1η κατηγορία της Ρωσίας, μετά την πολύ καλή περσινή πορεία. Τερμάτισε στη 2η θέση της β’ κατηγορίας, πίσω από την Ταμπόφ, με συγκομιδή 69 βαθμών σε 38 παιχνίδια και συντελεστή τερμάτων 63-34. Ενισχύθηκε σημαντικά στην επίθεση με την απόκτηση του πολύ καλού Ντμίτρι Πολόζ από τη Ζενίτ. Φυσικά οπρωταρχικός στόχος του συλλόγου θα είναι να παραμείνει στην κατηγορία.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Σπαρτάκ Μόσχας – Σότσι με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, πιθανές ενδεκάδες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ