Να πλησιάσει στην κορυφή

Να πλησιάσει στην κορυφή

Η Μπόντο Γκλίμτ έχει ευκαιρία να φτάσει την Μόλντε.

Στις 22:00, στο στάδιο Ασπμίρα, η γηπεδούχος Μπόντο Γκλίμτ υποδέχεται τη Ρανχάιμ για την 15η αγωνιστική του Νορβηγικού πρωταθλήματος.

Η Μπόντο κατατάσσεται 3η στον βαθμολογικό πίνακα με 26 βαθμούς σε 13 αγώνες και 28-22 γκολ. Βρίσκεται στο -4 από την πρωτοπόρο Μόλντε, έχοντας δώσει όμως δύο παιχνίδια λιγότερα και απόψε είναι ευκαιρία να πλησιάσει κι άλλο. Την προηγούμενη αγωνιστική δέχθηκε ηχηρή “σφαλιάρα” στο Όσλο, όπου υπέστη την βαριά ήττα με 6-0 από τη Βαλερένγκα και έτσι σταμάτησε το νικηφόρο σερί τριών αγώνων που έτρεχε. Είναι άγνωστο το πως θα αντιδράσει μετά από ένα τόσο άσχημο αποτέλεσμα.

Η Ρανχάιμ κατατάσσεται στην 11η θέση της βαθμολογίας με 15 πόντους σε 14 παιχνίδια και 16-21 γκολ και έχει ως στόχο την αποφυγή του υποβιβασμού, αφού βρίσκεται μόλις δύο πόντους πάνω από τη θέση που οδηγεί στα μπαράζ για την παραμονή στην κατηγορία. Την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε εντός έδρας από την πρωταθλήτρια Ρόζενμποργκ, σε μία αναμέτρηση με δραματική εξέλιξη. Η Ρανχάιμ βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 27ο και στο 51ο λεπτό, όμως κατάφερε να ισοφαρίσει ισάριθμες φορές στο 44’ και στο 85’. Δέχθηκε και τρίτο γκολ στο 88’ και απέτυχε να αποκομίσει βαθμολογικό όφελος από τον αγώνα.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Μπόντο Γκλίμτ – Ρανχάιμ με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, πιθανές ενδεκάδες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ