Πρεμιέρα για την ΤΣΣΚΑ

Πρεμιέρα για την ΤΣΣΚΑ

Με το δεξί θέλουν να ξεκινήσουν οι Μοσχοβίτες.

Στις 16:30, στη Σαμάρα Αρένα, η τοπική Κρίλια υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την 1η αγωνιστική του Ρώσικου Πρωταθλήματος.

Την περσινή σεζόν ο Κρίλια Σοβέτοφ παρέμεινε με περιπέτειες στη μεγάλη κατηγορία. Τερμάτισε στην 13η θέση της βαθμολογίας με συγκομιδή 28 πόντων και τέρματα 25-46 και αναγκάστηκε να δώσει αγώνα μπαράζ για την παραμονή της. Εκεί επικράτησε εκτός έδρας της Νίζνι Νόβγκοροντ με 1-3 και το 0-1 στη δική της έδρας δεν στοίχισε. Φέτος φιλοδοξεί να εξασφαλίσει την παραμονή της πιο γρήγορα.

Απογοητευτική η περσινή σεζόν για τα δεδομένα της ΤΣΣΚΑ, αφού όχι μόνο δεν κατάφερε να διεκδικήσει το πρωτάθλημα από τη Ζενίτ, αλλά απέτυχε να τερματίσει στην πρώτη 3αδα και να πάρει ένα εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League. Τερμάτισε 4η με συγκομιδή 51 βαθμών και συντελεστή τερμάτων 46-23, στο -5 από την 3η Κράσνονταρ.

Ενισχύθηκε στο μεταγραφικό παζάρι, με την απόκτηση του Κροάτη μέσου Βλάσιιτς έναντι 15 εκ. ευρώ να ξεχωρίζει. Δεν ξεκίνησε καλά την προετοιμασία της, ενθάρρυνε το κοινό της με το 4-0 στο τελευταίο φιλικό απέναντι στη Ρούμπιν Καζάν.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Κρίλια – ΤΣΣΚΑ Μόσχας με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, πιθανές ενδεκάδες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ