«Μάχη» για την παραμονή!

«Μάχη» για την παραμονή!

Κομβικός αγώνας για τις θέσεις του υποβιβασμού ανάμεσα σε Στάμπαεκ και Σάρπσμποργκ.

Στις 20:00, στο γήπεδο Νάντερουντ του Μπάερουμ, η Στάμπαεκ φιλοξενεί τη Σάρπσμποργκ για την 15η αγωνιστική του Νορβηγικού πρωταθλήματος.

Η Στάμπαεκ κατατάσσεται 14η στο βαθμολογικό πίνακα με 14 πόντους σε 13 αγώνες και τέρματα 10-16, θέση που οδηγεί στα μπαράζ της παραμονής στην κατηγορία. Προέρχεται από την ήττα στην έδρα της 3ης Οντ με σκορ 2-1. Κατάφερε να ισοφαρίσει πολύ γρήγορα (13’) σε 1-1 και μέχρι το 75ο λεπτό κρατούσε την πολύτιμη ισοπαλία. Εντέλει δέχθηκε και δεύτερο τέρμα, με την ήττα να είναι το δίκαιο αποτέλεσμα γι αυτήν, καθώς οι γηπεδούχοι είχαν πολύ περισσότερες ευκαιρίες στον αγώνα. Προηγήθηκε το “διπλό” 0-2 στην έδρα της ουραγού Στρομσγκόντσετ και η ισοπαλία 0-0 εντός με την 13η Ρανχάιμ.

Η Σάρπσμποργκ βρίσκεται μία θέση πιο κάτω από την Σταμπάεκ με 12 βαθμούς συγκομιδή και τέρματα 12-16. Κατέχει θέσει που οδηγεί στον απευθείας υποβιβασμό. Δίχως νίκη από τις 16 Ιουνίου, όταν κέρδισε εντός έδρας την Οντ με 2-0. Έκτοτε αποκλείστηκε στο κύπελλο από την Τρομσντάλεν που αγωνίζεται στη β’ κατηγορία, ήρθε ισόπαλη με Βαλερένγκα (1-1 εκτός) και Στρομσγκόντσετ (2-2 εντός) και την προηγούμενη εβδομάδα ηττήθηκε με 2-0 στην έδρα της 12ης Τρόμσο.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Στάμπαεκ – Σάρπσμποργκ με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, πιθανές ενδεκάδες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ