Με το ένα πόδι στον επόμενο γύρο

Με το ένα πόδι στον επόμενο γύρο

Πολύ κοντά στην πρόκριση η Σκεντίγια

Στις 18:00, στην Ecolog Arena στο Τέτοβο, η Σκεντίγια από τη Βόρειο Μακεδονία υποδέχεται την Νόμε Κάλιου από την Εσθονία στον επαναληπτικό αγώνα του 1ου Προκριματικού Γύρου του Champions League.

Στον πρώτο αγώνα του Ταλίν η Σκεντίγια ήταν απόλυτη κυρίαρχος στο γήπεδο και αδικείται από το τελικό 0-
1. Απειλούσε διαρκώς την αντίπαλη, άμυνα έφτιαξε 20 τελικές προσπάθειες (έναντι μόλις 5 των γηπεδούχων), εκ των οποίων οι βρήκαν εστία. Τελικά πέτυχε το νικητήριο τέρμα στο 81ο λεπτό με τον Ιμπραίμι και έκανε αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η Νόμε Κάλιου παρότι είχε αγωνιστικό ρυθμό, αφού το πρωτάθλημα Εσθονίας “τρέχει” κανονικά, και ενώ μετρούσε μόλις μία ήττα στα τελευταία 18 επίσημα παιχνίδια της δεν κατάφερε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και έδειξε πως δεν είναι έτοιμη για αυτό το επίπεδο. Θα πρέπει να αλλάξει πολλά στον αποψινό επαναληπτικό για να έχει ελπίδες να διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Σκεντίγια – Νόμε Κάλιου με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, πιθανές ενδεκάδες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ