Απέκτησαν προβάδισμα οι Πολωνοί

Απέκτησαν προβάδισμα οι Πολωνοί

Μετά το 1-1 της Λευκορωσία η Πιάστ έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση

Στις 21:00, στο Στάδιο Μιέσκι του Γκλίβιτσε, η τοπική Πιάστ υποδέχεται την Μπάτε Μπορίσοφ στον επαναληπτικό αγώνα του 1ου Προκριματικού Γύρου του Champions League.

Στον πρώτο αγώνα στη Λευκορωσία η Πιάστ μπήκε ορμητικά στο γήπεδο και αιφνιδίασε τους γηπεδούχους, με πίεση ψηλά και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες (10 τελικές), βρίσκοντας τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 36ο λεπτό με τον Πάρσιζεκ.

Στην επανάληψη η Μπάτε ανασυντάχθηκε, ισορρόπησε το ρυθμό του αγώνα και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 64ο λεπτό με τον Ντραγκούν, ο οποίος όμως αποβλήθηκε στο 89’ και δεν ταξίδεψε στην Πολωνία για τον σημερινό αγώνα. Εξέπληξε με την απόδοσή της η πρωτάρα στο θεσμό Πιάστ και απέδειξε πως είναι ικανή να προχωρήσει στο θεσμό.

Το Σάββατο όμως, με το μυαλό προφανώς στην αποψινή αναμέτρηση, ηττήθηκε με 1-3 στο Σούπερ Καπ Πολωνίας από την Λέχια Γκντανσκ. Καθόλου συγκεντρωμένη στον αγώνα, βρέθηκε να χάνει 0-2 στο 21’ και 0-3 στο 47’. Αντιθέτως η Μπάτε το Σάββατο επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις επικρατώντας εντός έδρας της Τορπέντο Ζόντινο με 4-1.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Πιάστ Γκλίβιτσε – Μπάτε Μπορίσοφ με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, πιθανές ενδεκάδες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ