Με ισχνό προβάδισμα οι Σκωτσέζοι

Με ισχνό προβάδισμα οι Σκωτσέζοι

Με στόχο να υπερασπιστεί το 2-1 ταξίδεψε στη Φινλανδία η Αμπερντίν.

 

Στις 19:00, στο Ροβανιέμι, η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται την Σκωτσέζικη Αμπερντίν, στον επαναληπτικό αγώνα του 1ου Προκριματικού Γύρου για το Europa League.

Στο Πίτοντρι του Αμπερντίν την προηγούμενη εβδομάδα οι γηπεδούχοι έχασαν “χρυσή” ευκαιρία να πάρουν σκορ πρόκρισης για τον αποψινό επαναληπτικό. Κυρίαρχοι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, προηγήθηκαν με τον ΜακΓκίν στο 36ο λεπτό και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 48ο με τον Κόσγκροουβ, όμως στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης δέχθηκαν τη μείωση από τον Γιοκελάινεν και το τελικό 2-1 αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς.

Εν μέσω πρωταθλήματος η Ροβανιέμι, είχε ρεπό αυτό το Σαββατοκύριακο. Κατατάσσεται στην 10η θέση (τρίτη από το τέλος) με 15 βαθμούς και τέρματα 10-17 σε 15 αγωνιστικές. Βρίσκεται στο +5 από τα μπαράζ παραμονής.

Η Αμπερντίν από την άλλη δεν έχει άλλα επίσημα παιχνίδια στα πόδια της, αφού το πρωτάθλημα της χώρας της ξεκινά στις 3 Αυγούστου. Στα φιλικά που προηγήθηκαν του πρώτου αγώνα για το Europa League, μέτρησε μία νίκη και δύο ισοπαλίες.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Ροβανιέμι – Αμπερντίν με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, πιθανές ενδεκάδες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ