Επικίνδυνη έξοδος για την ΑΕΚ!

Επικίνδυνη έξοδος για την ΑΕΚ!

Στη Μολδαβία θα υπερασπιστούν οι Κύπριοι το 1-0 της περασμένης εβδομάδας.

Στις 20:00, στο Στάδιο Ορασενέσκ, στο Χινσέστι της Μολδαβίας θα αγωνιστεί η ΑΕΚ Λάρνακας απέναντι στην Πετροκούμπ για τον επαναληπτικό του 1ου Προκριματικού Γύρου του Europa League.

Την προηγούμενη Πέμπτη στη Λάρνακα, η ΑΕΚ επικράτησε με 1-0 , όμως το τελικό αποτέλεσμα μάλλον την αφήνει ανικανοποίητη, αφού το σκορ άνοιξε μόλις στο 3ο λεπτό ο Χεβέλ και στη συνέχεια χάθηκαν ευκαιρίες για ένα δεύτερο τέρμα. Δημιούργησαν φάσεις και οι Μολδαβοί, οι οποίοι έπαιξαν πολύ σκληρά και κατά συνέπεια δέχθηκαν 7 κίτρινες κάρτες!

Η ΑΕΚ Λάρνακας κατάφερε πέρσι να φτάσει μέχρι τους ομίλους της διοργάνωσης, όπου τερμάτισε στην 3η θέση με συγκομιδή 5 πόντων, πίσω από τις Λεβερκούζεν και Ζυρίχη και μπροστά από τη Λουντογκόρετς. Το Κυπριακό πρωτάθλημα αργεί ακόμη να ξεκινήσει (24 Αυγούστου) και η Πετροκούμπ είναι σαφώς πιο έτοιμη αγωνιστικά, καθώς βρίσκεται εν μέσω της δικής της λίγκας, όπου κατατάσσεται 4η με 25 πόντους και τέρματα 16-12 σε 15 αγωνιστικές, στο -14 από την πρωτοπόρο Σέριφ.

Πολύ πιο έμπειρη ομάδα στο θεσμό οι Κύπριοι, με άγνοια κινδύνου και με πλεονέκτημα τον αγωνιστικό ρυθμό οι Μολδαβοί.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Πετροκούμπ – ΑΕΚ Λάρνακας με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ