Τελευταίο τεστ πριν τον Ολυμπιακό!

Τελευταίο τεστ πριν τον Ολυμπιακό!

Η Βικτόρια Πλζεν λίγες μέρες πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό ταξιδεύει στο Λίμπερετς.

Στις 19:30, στο Στάδιο Νίσι του Λίμπερετς, η τοπική Σλόβαν υποδέχεται τη Βικτόρια Πλζεν για τη 2η αγωνιστική του Τσέχικου πρωταθλήματος.

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η Σλόβαν Λίμπερετς πέτυχε σπουδαία νίκη με ανατροπή στην έδρα της Μπάνικ Οστράβα και μπήκε με το δεξί στη νέα σεζόν. Κάκιστο το ξεκίνημα για την ομάδα του coach Χόφτιτς, αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 9ο λεπτό. Στο β’ μέρος όμως ανασυντάχθηκε και κατάφερε να ανατρέψει το αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα στο 53΄ ο Πέσεκ έκανε το 1-1 και στο 94’ ο Ποτότσνι χάρισε την πολύτιμη νίκη. Την περασμένη σεζόν τερμάτισε στην 6η θέση και για ένα πόντο έχασε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League.

Η Πλζεν που την Τρίτη υποδέχεται τον Ολυμπιακό ξεκίνησε θετικά τη σεζόν στην Τσεχία, αφού στην πρεμιέρα επικράτησε, έστω και με έγχος, της Σίγκμα Όλομουτς με σκορ 3-1. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 34’ έπειτα από εκτέλεση πέναλτι, ισοφάρισε με τον Καγιάμπα πριν το ημίχρονο και πέτυχε δύο ακόμη τέρματα στο 72’ με τον Κόπιτς και στο 95’ με τον Κόβαρικ. Προφανώς σήμερα θα έχει το μυαλό της και στον επερχόμενο προκριματικό για το Champions League.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Σλόβαν Λίμπερετς – Βικτόρια Πλζεν με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, πιθανές ενδεκάδες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ