Markopoulo Park: Εντυπωσιακό θέαμα και μεγάλα κέρδη

Markopoulo Park: Εντυπωσιακό θέαμα και μεγάλα κέρδη

Ξεχωριστή Κυριακή με πολύ κόσμο στις εξέδρες και διασκέδαση για όλη την οικογένεια.

Εννέα συναρπαστικές ιπποδρομίες απόλαυσαν όσοι επισκέφτηκαν την Κυριακή 21 Ιουλίου 2019 το Markopoulo Park. Πολύς κόσμος βρέθηκε στις εξέδρες και παρακολούθησε το εντυπωσιακό θέαμα που πρόσφεραν οι 54 καθαρόαιμοι ίπποι.

Στην πρώτη ιπποδρομία, το κύπελλο Τζόκεϋ Αρτεμισίου κατέκτησε ο τριετής ΠΕΡΠΛ ΧΑΡΤ, ιδιοκτησίας Στάβλων ΚΟΥΪΝΣ ΓΟΥΕΪ με προπονήτρια την Ειρήνη Κεράτσα.

Σε μία από τις πιο ενδιαφέρουσες κούρσες του προγράμματος, την πέμπτη, το τρόπαιο Φαιστού κατέκτησε ο ΕΛΕΓΚΑΝΤΛΥ ΜΠΑΟΥΝΤ, ιδιοκτησίας AEGEAN STABLES, με προπονητή τον Χρήστο Κουβαρά και αναβάτη τον Παναγιώτη Δημητσάνη.

Την παράσταση έκλεψε και η όγδοη ιπποδρομία, το Τρόπαιο Αγορών από την ΤΑΤΤERSALLS, στην απαιτητική απόσταση των 1.800 μέτρων. Ο ΠΗΣ ΤΕΛΕΓΚΡΑΜ, ιδιοκτησίας Χρυσάνθης Κουβαρά, με αναβάτη τον Εντιόν Τσέλα και προπονητή τον Γιώργο Κουβαρά, πήρε την πρώτη θέση, πραγματοποιώντας εκπληκτικό φίνις.

Πολλοί νικητές στο Σκορ 6, ελκυστικό το Γκανιάν

Μεγάλο ήταν το στοιχηματικό ενδιαφέρον λόγω του τζακ ποτ στο Σκορ 6 (νικητής σε έξι κούρσες) και της πριμοδότησης του Γκανιάν με εγγυημένο διανεμόμενο ποσό 2.000 ευρώ σε όλες τις ελληνικές ιπποδρομίες.

Στο Σκορ 6 βρέθηκαν 18 νικητές που κέρδισαν από 2.509,58 ευρώ. Στο Τετραπλό (σωστή επιλογή των τεσσάρων πρώτων ίππων με την ακριβή σειρά) της τέταρτης ιπποδρομίας 4 νικητές από το Χαλάνδρι και την Αθήνα κέρδισαν από 1.347,09 ευρώ.

Τα παιδιά διασκέδασαν με τη ψυχή τους

Πολλές οικογένειες επέλεξαν και αυτή την Κυριακή το Markopoulo Park για να περάσουν ένα ευχάριστο απόγευμα. Τα παιδιά είχαν την τιμητική τους. Έκαναν βόλτες με πόνυ και είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα εντυπωσιακά alpaca και να φωτογραφηθούν μαζί τους, σε ειδικά διαμορφωμένο καταπράσινο χώρο, όπου απόλαυσαν παγωτό και ποπ κορν.

Στο Family Club δοκίμασαν τις επιδόσεις τους σε παιχνίδια αθλητικών δραστηριοτήτων, έκαναν εντυπωσιακά face painting και ξετρελάθηκαν με το τεράστιο φουσκωτό κάστρο.

Η διασκέδαση συνεχίστηκε στον πέμπτο όροφο, μετά το τέλος των ιπποδρομιών, με αγαπημένες μουσικές από DJ. Ήταν μία ξεχωριστή Κυριακή, που θα μείνει αξέχαστη σε μικρούς και μεγάλους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ