Απόψε θα δούμε γκολ

Απόψε θα δούμε γκολ

Οι προτάσεις του Λ. Λυριτζή από το σημερινό κουπόνι.

Η αλήθεια είναι ότι περίμενα πιο επικίνδυνο επιθετικά τον Ολυμπιακό και συνολικά καλύτερο παιχνίδι. Το 0-0 αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς για την ρεβάνς στο Γεώργιος Καραϊσκάκης και έφερε βέβαια απώλειες στην στήλη.

Πολλές φορές οι προπονητές προτιμούν συντηρητική τακτική στους πρώτους αγώνες των προκριματικών γύρων αλλά βέβαια είναι και θέμα τύχης το πόσο μπορεί να ανοίξει ένα παιχνίδι. Ένα γρήγορο γκολ, ένα πέναλτι, μία αποβολή μπορούν να αλλάξουν τα σχέδια μίας ομάδας. Όπως και να χει και σήμερα θα κυνηγήσω γκολ σε έναν αγώνα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Μπάτε Μπορίσοβ έδωσε δύο δυνατές μάχες με την πρωταθλήτρια Πολωνίας, Πιάστ Γκλίβιτσε και κατάφερε να πάρει την πρόκριση με εκτός έδρας νίκη με σκορ 2-1, πετυχαίνοντας δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο. Είναι ομάδα που έχει μάθει να πρωταγωνιστεί βέβαια εντός συνόρων, να επιτίθεται και να κερδίζει παιχνίδια και ταυτόχρονα έχει μεγάλη εμπειρία σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ανάλογο μέγεθος είναι και η Ρόζενμποργκ που στην Νορβηγία έχει κυριαρχήσει για πολλά χρόνια την τελευταία εικοσαετία και έχει παράλληλα κάνει αισθητή την παρουσία της και στην Ευρώπη. Είχε εύκολο έργο κόντρα στην Λίνφιλντ στον πρώτο γύρο, κυρίως διότι το συγκεκριμένο διάστημα είναι φορμαρισμένη με πέντε σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ.

Ομάδες που τους αρέσει να κυριαρχούν, να σκοράρουν και που έχουν καλό ρυθμό αφού τα πρωταθλήματά τους βρίσκονται σε εξέλιξη. Αμφότερες θα επιδιώξουν τουλάχιστον ένα γκολ, θα κάνω παιχνίδι με το ασιατικό Over 2.

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ