Με την… ροπή της Πατσούκα στα γκολ

Με την… ροπή της Πατσούκα στα γκολ

Οι προτάσεις του Α. Κόκκινου από το κουπόνι του Σαββάτου.

Η μπάλα χθες δεν ήθελε ξεκάθαρα, καθώς στο Μονάρκας – Μοντερέι χάθηκαν μεγάλες ευκαιρίες από την αρχή, τα δοκάρια δύο φορές απέτρεψαν το γκολ και οι δύο πορτιέρε έκαναν μεγάλες επεμβάσεις. Μέσα σε όλα αυτά υπήρξε και διακοπή από την πολλή βροχή, αλλά και πάλι στο δεύτερο μέρος, χάθηκαν εξίσου σημαντικές ευκαιρίες. Το 0-1 έγινε στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων. Πάμε να δούμε τα σημερινά και τι μπορούμε να κρατήσουμε.

Στο Μεξικό και πάλι, η Κερέταρο έχει κάνει εκπληκτικό ξεκίνημα στο φετινό Απερτούρα, παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και είναι μέχρι στιγμής η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Στο προηγούμενο εντός έδρας, επιβλήθηκε της Κρους Ασούλ με 3-0, σε ένα ματς που έκανε εξαιρετική εμφάνιση. Με ψυχολογία στο φουλ τώρα, θα υποδεχθεί την Πατσούκα, η οποία δεν πατάει καθόλου καλά μέχρι τώρα, δεν έχει νίκη σε τρεις αγωνιστικές, ενώ η άμυνα της έχει βγάλει πάρα πολλά προβλήματα. Τουλάχιστον μπροστά τα βάζει και κάπως έτσι έχει 3/3 g/g & over 2.5. Περιμένω να δούμε και πάλι καλό ματς, όπου θα ακολουθήσω τη… συνταγή της Πατσούκα με combo bet g/g & over 2.5. Σκοράρει άνετα και η Κερέταρο, από την οποία περιμένω να συνεισφέρει στον ρυθμό.

Κοίταξα έντονα και τον άσο της Γουαδαλαχάρα με την Ατλέτικο Σαν Λουίς, αλλά προτίμησα εν τέλει να μην ανοίξω περαιτέρω το παιχνίδι μου. Αρχές Αυγούστου είμαστε ακόμα, δεν χρειάζεται να ποντάρουμε παντού.

Συνοψίζοντας λοιπόν, θα πάω με τα γκολ στο ματς της Κερέταρο με την Πατσούκα, όπου η επιλογή μου θα είναι το combo bet g/g & over 2.5. Δεν βλέπω να μπαίνουν τρία γκολ από μια ομάδα μόνο, εφόσον έρθει over 2.5.

Θα ρίξω μερικά ψιλά και στα γκολ εκατέρωθεν από ημίχρονο, το οποίο πληρώνει στο 4.70. Αν μπουν δυνατά από την αρχή και πιάσουν ρυθμό, έχουν επιθετικούς να βρουν δίχτυα.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ