Το βάρος στο Κύπελλο η Άιντραχτ

Το βάρος στο Κύπελλο η Άιντραχτ

Το Κύπελλο Γερμανίας βρίσκεται σε εξέλιξη και ο Άλκης Τσαβδαράς μας προτείνει ειδικά στοιχήματα από την αναμέτρηση της Άιντραχτ κόντρα στην Μάνχαϊμ.

Με το 0-0 στο ημίχρονο της Ντρόχτερσεν/Άσελ κόντρα στη Σάλκε θα κάναμε δουλειά. Μπήκε το 1-0 στο 44’, ήρθε 5-0 τελικά. Χάσαμε το χάντικαπ των δύο γκολ. Η Χόφενχαϊμ, άλλη από κει. Προηγήθηκε 2-0, ισοφαρίστηκε 2-2, πέρασε στα πέναλτι. Μας χάλασε το σημείο.

Αρνητικό σερί πέντε χαμένων επιλογών. Πάμε να ρεφάρουμε απόψε.

ΒΑΛΝΤΧΟΦ ΜΑΝΧΑΪΜ – ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ.

Άνετη θα μπει στη μάχη με τη Βάλντχοφ Μάνχαϊμ η Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Κύπελλο είναι, δικό της ήταν το 2018, πέρυσι αποκλείστηκε στον 1ο γύρο και εφέτος δεν θέλει να πάθει το ίδιο. Μάλιστα τώρα αντιμετωπίζει ακόμα πιο δύσκολο αντίπαλο. Ομάδα 3ης κατηγορίας η Μάνχαϊμ. Νεοφώτιστη και επικίνδυνη, με σκληρή έδρα.

Αήττητη μετά από 4 ματς η Βάλντχοφ. Τρεις ισοπαλίες στην αρχή, νίκη εμφατική με σκορ 4-0 κόντρα στη Μόναχο 1860. Είναι αουτσάιντερ, της αρέσει αυτός ο ρόλος, αλλά… Μιλάμε για την Άιντραχτ, που σε σχέση με τις άλλες ομάδες της Bundesliga, βρίσκεται σε αγωνιστικό ρυθμό. Τρία ματς έδωσε στο Γιουρόπα Λιγκ. Δύο νίκες με σκορ 2-1 κόντρα στη Φλόρα Ταλίν και το σημαντικότερο, νίκη 5-0 κόντρα στη Βαντούζ την Πέμπτη στο Λιχτενστάιν.

Που σημαίνει πως η ρεβάνς της Πέμπτης που μας έρχεται, μετατρέπεται σε τυπική διαδικασία. Βασική 11άδα απόψε για τον Άντι Χίτερ, με Ρέμπιτς να ξεκινά βασικός (ίσως και το τελευταίο του ματς με την Άιντραχτ) και τον Τραπ να κάνει ξανά προπονήσεις με την ομάδα. Κακό αυτό για τη Μάνχαϊμ, θα δεχτεί πίεση εξ’ αρχής και δύσκολα θα αντέξει.

Κακό αυτό για τη Μάνχαϊμ, θα δεχτεί πίεση εξ’ αρχής και δύσκολα θα αντέξει.

Θα επιλέξουμε τρία σημεία για το ματς της Άιντραχτ, μιας και πιστεύουμε στους «Αετούς» και στη – νωρίς – ετοιμότητά τους.

Και τα γκολ σε κάθε ημίχρονο, και το συνδυαστικό «διπλό» και το χάντικαπ μας «κάνουν», για να δώσουμε στη στήλη ξανά θετικό πρόσημο.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ