Με γκολ διπλασιασμού σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Με γκολ διπλασιασμού σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Με τις αναμετρήσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League ασχολείται στοιχηματικά ο Αντώνης Κόκκινος και καταθέτει τις προτάσεις του.

Ξεκινάει ένα κρίσιμο τριήμερο για τις ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη, με την αρχή να γίνεται σήμερα, με τις μάχες Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, κόντρα σε Μπασακσεχίρ και Άγιαξ αντίστοιχα.

Στο Φάληρο ο Ολυμπιακός υποδέχεται τους Τούρκους, στη ρεβάνς του 0-1 της Πόλης, όπου πήρε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης, αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα. Μπορεί να μην έχει δεχθεί γκολ σε τρία επίσημα η ομάδα του Μαρτίνς, αλλά η Μπασακσεχίρ έρχεται με απειλητικές διαθέσεις να τα παίξει όλα για όλα. Ξέρει ότι χρειάζεται μίνιμουμ δύο γκολ για να περάσει και την περιμένω να μπει επιθετικά. Ακόμα και γκολ να φάει νωρίς, πάλι δύο θα θέλει.

Το ματς χρειάζεται μεγάλη προσοχή από τον Ολυμπιακό, που είναι έμπειρη ομάδα. Περιμένω να ανοίξει ο ρυθμός από ένα σημείο και μετά και θα υπάρξουν κενά στην άμυνα των Τούρκων, τα οποία πρέπει να εκμεταλλευτούν οι «ερυθρόλευκοι».

Ο ΠΑΟΚ κοίταξε στα μάτια τον Άγιαξ στο πρώτο παιχνίδι, αλλά με δύο γκολ που δέχθηκε, τα πράγματα είναι δύσκολα στη ρεβάνς. Πρέπει να σκοράρει στην Ολλανδία, το ξέρουν καλά αυτό στο εσωτερικό του και περιμένω να βρει γκολ. Το να κρατήσει τον Άγιαξ στο μηδέν, το θεωρώ από δύσκολο έως απίθανο, οπότε πάει για δύο τουλάχιστον γκολ, εφόσον θέλει να προκριθεί. Έδειξαν αμφότερες στο πρώτο ματς ότι είναι δουλεμένες ομάδες και παράγουν φάσεις.

Συνοψίζοντας λοιπόν, κρατάω το over 2.5 στο «Γ. Καραϊσκάκης», μιας και περιμένω την Μπασακσεχίρ φουλ επιθετική και τον Ολυμπιακό να κάνει ένα ακόμα καλό παιχνίδι μπροστά στον κόσμο του. Στην Ολλανδία, ο ΠΑΟΚ έχει σαφώς πιο δύσκολο έργο κόντρα στον Άγιαξ, αλλά ξεγραμμένος δεν είναι. Γκολ μπορεί να βρει, για αυτό θα πάω στο g/g & over 2.5.

Πηγή: bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ