Μετά την τρομάρα…1.86

Μετά την τρομάρα…1.86

Ο Λάμπρος Λυριτζής «διαβάζει» το σημερινό (17/8) στοιχηματικό κουπόνι και κάνει τις προτάσεις του με βάση την Αγγλία και την Ολλανδία.

Η εικόνα της ΑΕΚ ήταν σοκαριστικά άσχημη, σύμφωνα και με τους ρεπόρτερ της ομάδας, με συνέπεια να χαθεί ένα ακόμα ποντάρισμα. Το άφησα για λίγο χθες αλλά σήμερα θα γίνει δυνατό παιχνίδι…

Στην πρεμιέρα της Πρέμιερ Λιγκ είχα κυνηγήσει ένα ασιατικό χάντικαπ υπέρ της Γουέστ Χαμ στον εντός έδρας αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι και παρακολουθώντας την αναμέτρηση, είχα σοκαριστεί…Διότι η ομάδα του Πεπ Γουαρδιόλα έκανε μία ιστορική αντίπαλο με δυνατό φέτος ρόστερ να μοιάζει με ομάδα Τσάμπιονσιπ. Απίστευτος ο ρυθμός των «σίτιζενς» για την δεδομένη χρονική περίοδο, δεν είναι υπερβολή να γράψουμε ότι ο Ισπανός τεχνικός έχει δημιουργήσει ένα σύνολο-ρομπότ που ενδεχομένως να είναι σε θέση να πιάνει την ίδια απόδοση από τον Αύγουστο έως και τον Μάιο. Θα φανεί αυτό στην συνέχεια αλλά προσωπικά «τρόμαξα» και ως φίλαθλος της Λίβερπουλ σκεφτόμουν αν μπορούν οι «κόκκινοι» για δεύτερη διαδοχική σεζόν να αντέξουν σε μία τρελή κούρσα, όπως ήταν η περσινή στο πρωτάθλημα.

Την ίδια στιγμή η Τότεναμ επικρατούσε με 3-1 της Άστον Βίλα στο Λονδίνο με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο. Αγχώθηκε μέχρι να γυρίσει το παιχνίδι αλλά απόψε θα έχει διαφορετικό ρόλο, αφού οι «χωριάτες» έπαιξαν φουλ άμυνα. Σήμερα η ομάδα του Ποτσετίνο καλείται να πάρει την μπάλα στα πόδια της σε πρώτη φάση. Ακούγεται αστείο αλλά η Σίτι δεν πουλάει μπάλες, δεν κάνει εύκολα λάθη και έχει τον τρόπο να περιορίζει σε παθητικό ρόλο ακόμα και ισχυρούς αντιπάλους. Με τους Σον και Άλι να παραμένουν απόντες οι φιλοξενούμενοι στερούνται δύο πολύτιμων ποδοσφαιριστών και όχι απλά περιμένω νίκη των γηπεδούχων αλλά πιστεύω πως μπορεί αυτή να έρθει και με δύο γκολ διαφορά τουλάχιστον.

Έχουν βγει τα πρώτα συμπεράσματα για τις ομάδες στην Τσάμπιονσιπ και σίγουρα σε λίγες αγωνιστικές θα έχουμε καλύτερη εικόνα για όλες. Η Μπρέντφορντ ρέφαρε την εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας από την Μπέρμιγχαμ με 0-1, με εκτός έδρας νίκη επί της Μίντλεσμπρο με το ίδιο σκορ. Για δεύτερο παιχνίδι πάντως προβλημάτισε με την απόδοσή της ενώ την Τρίτη αποκλείστηκε από την Κέμπριτζ στο Λιγκ στα πέναλτι σε αγώνα που διεξήχθη στο Γκρίφιν Παρκ.

Στο ίδιο γήπεδο σήμερα υποδέχεται την Χαλ που βγάζει μεγαλύτερη ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο έως τώρα. Μετά την εκτός έδρας ήττα με 1-2 από την Σουόνσι, επιβλήθηκε 2-1 εντός έδρας της Ρέντινγκ και την Τρίτη πήρε νίκη-πρόκριση στην έδρα της Τρανμίρ με 3-0 για το Λιγκ Καπ. Οι «τίγρεις» θέλουν να πάρουν εκδίκηση για την περσινή βαριά ήττα στο ίδιο γήπεδο και το σετ των αποδόσεων με σπρώχνει προς τα δεξιά, αφού σίγουρα θα έπρεπε να είναι πιο ισορροπημένο.

Τα αποτελέσματα των πρώτων αγωνιστικών είναι πάντοτε πολύ σημαντικά. Επηρεάζουν την ψυχολογία των ομάδων και κατ’επέκταση και την πορεία τους, ενώ πολλές φορές γίνονται η αιτία για αιφνίδιες αλλαγές σε τεχνική ηγεσία και όχι μόνο. Έμεν και Χέιρενφεϊν λοιπόν έχουν διαφορετικά αποτελέσματα στα πρώτα παιχνίδια…

Η πρώτη ηττήθηκε 0-1 εντός έδρας από την Χρόνινχεν στην πρεμιέρα και ακολούθησε το βαρύ 0-5 στο Άμστερνταμ από τον Άγιαξ. Εξ αρχής έχει βέβαια θέσει ως στόχο την παραμονή αλλά δύο σερί ήττες χωρίς να σκοράρει, δημιουργούν πρόωρη ανασφάλεια αναφορικά με την παρουσία της στην Eredivise. Αντίθετα η Χέιρενφεϊν πέρασε με το εντυπωσιακό 4-0 από την έδρα της Χέρακλες την πρώτη αγωνιστική και ακολούθησε το εντός έδρας 1-1 με την Φέγενοορντ. Οι φιλοξενούμενοι είναι σύνολο με επιθετική τακτική και όταν προέρχονται από θετικά αποτελέσματα, τους βοηθάνε να βγάλουν μεγαλύτερη ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Δεν αποκλείω την ισοπαλία, εξ ου και το dnb υπέρ της Χέιρενφεϊν.

Τρία σημεία λοιπόν για σήμερα…

Άσος της Σίτι με χάντικαπ -1.25

Διπλό της Χάλ με χάντικαπ +1

Kαι το dnb της Χέιρενφεϊν

Πηγή: bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ