Ρίσκο στο 2.37 στην Αβεγιανέδα

Ρίσκο στο 2.37 στην Αβεγιανέδα

Οι προτάσεις του Α. Κόκκινου από το κουπόνι του Σαββάτου.

Χαθήκαμε λίγο τις τελευταίες μέρες, όχι λόγω 15Αυγουστου μιας και δεν σταματάμε να γράφουμε από τη στιγμή που υπάρχει αγωνιστική δράση, αλλά λόγω της πυρκαγιάς που κατέκαψε την κεντρική Εύβοια. Άυπνοι 2-3 μέρες, να βλέπεις να καίγονται τα πάντα και να μην μπορείς να κάνεις τίποτα. Δεν γινόταν να ανέβει στήλη, καθώς άπαντες ήμασταν με τα πράγματα πακεταρισμένα, περιμένοντας να δοθεί εντολή εκκένωσης στο χωριό. Τελικά την γλιτώσαμε φθηνά, επειδή βοήθησε ο αέρας, γιατί αν περιμέναμε από τους αξιωματούχους, αυτή τη στιγμή δεν θα είχαμε σπίτι να μείνουμε. Πέρασε ο εφιάλτης και πάμε να επιστρέψουμε σε κανονικούς ρυθμούς.

Ξεκινάω από την Αργεντινή και το ντέρμπι του Μπουένος Άιρες ανάμεσα στη Ρασίνγκ και τη Ρίβερ Πλέιτ. Η πρωταθλήτρια «Ακαδημία» δεν έχε ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το φετινό πρωτάθλημα, με δύο σερί ισοπαλίες. Η δυναμική της και η ποιότητας της μεσοεπιθετικά είναι δεδομένη πάντως. Θα ψάξει τώρα το πρώτο της τρίποντο στη σεζόν, κόντρα σε μια δυνατή αντίπαλο. Η Ρίβερ μετράει μια ισοπαλία και μια νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά το μυαλό βρίσκεται στο Λιμπερταδόρες και τα επερχόμενα ματς με τη Σέρο Πορτένιο για τα προημιτελικά. Σήμερα πάντως θα παίξει με βασικούς όπως τόνισε ο Γκαγιάρδο στη συνέντευξη Τύπου, αλλά δεν επιβεβαίωσε ενδεκάδα.

Στο Μεξικό, η Λεόν έχει αφήσει καλές εντυπώσεις μέχρι τώρα στις τρεις πρώτες αγωνιστικές και αδικείται από την συγκομιδή μόλις των τεσσάρων βαθμών. Στην ισοπαλία με την Αμέρικα εντός έδρας είχε σωρεία ευκαιριών, ενώ από τη Μοντερέ εκτός έδρας, ηττήθηκε από 0-2 σε 3-2 στο 90’. Στα εντός παίζει πολύ επιθετικά και βγάζει πολλές ευκαιρίες. Η Τσίβας Γουαδαλαχάρα έχει ξεκινήσει καλά το φετινό Απερτούρα, όπου θα δώσει μάχη για την παραμονή της, με τα αποτελέσματα της να μην λένε όλη την αλήθεια πάντως. Δίχως να παίξει μπάλα, έχει πάρει δύο νίκες και μια ισοπαλία στα τρία τελευταία. Μακριά από τη βάση της χάνει πολύ σε δυναμική και αυτό θα παίξει τον ρόλο του απόψε.

Συνοψίζοντας λοιπόν, θα παίξω over 2.5 στο ματς της Ρασίνγκ με την Ρίβερ Πλέιτ, με τις δύο ομάδες να διαθέτουν μπόλικη ποιότητα μεσοεπιθετικά, αλλά δεν αποφεύγουν τα λάθη στην άμυνα. Σε υψηλές τιμές και αξίζει το ρίσκο.

Στο Μεξικό, η Λεόν έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στην Γουαδαλαχάρα, είχε ρεπό την περασμένη αγωνιστική, είναι ξεκούραστη και πανίσχυρη εντός. 1 & over 1.5 σε τιμές διπλασιασμού και εδώ.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ