Έχει γκολ διπλασιασμού στο Καραϊσκάκη

Έχει γκολ διπλασιασμού στο Καραϊσκάκη

Οι προτάσεις του Α. Κόκκινου από το σημερινό κουπόνι.

Κακή η χθεσινή μέρα για τους περισσότερους παίκτες, καθώς τα γκολ που περίμεναν δεν ήρθαν, όπως και η στήλη δηλαδή. Η μεγαλύτερη ζημιά για τους περισσότερους ήρθε στο ΑΠΟΕΛ – Άγιαξ που είχε παιχτεί τόσο το g/g όσο και το διπλό. Υπάρχουν και αυτές οι μέρες. Πάμε να δούμε τα σημερινά, με το ματς του Ολυμπιακού με την Κράσνονταρ να ξεχωρίζει.

Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν μέχρι τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, αποκλείοντας με τη σειρά Βικτόρια Πλζεν και Μπασακσεχίρ, από τις οποίες μάλιστα δεν δέχθηκαν ούτε γκολ. Βέβαια κόντρα στους Τούρκους χρειάστηκαν τον εξαιρετικό πορτιέρε τους Σα για να κρατήσει απαραβίαστη την εστία με μεγάλες επεμβάσεις. Θα πρέπει να είναι πολύ πιο προσεκτικοί τώρα, απέναντι σε μια ποιοτικότατη ομάδα, ειδικά από τη μέση και μπροστά. Ο Ολυμπιακός στο «Καραϊσκάκη» ξέρει να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει και παρότι θα έχει πολύ δύσκολο έργο, μπορεί να τα καταφέρει και σήμερα. Αν χτυπήσει στο κέντρο της άμυνας των Ρώσων είτε με πλαγιοκοπήσεις, είτε με μπαλιές ανάμεσα στα στόπερ, τότε έχει τύχη στο ματς. Ωστόσο, η Κράσνονταρ είναι απίστευτη στο τρανζίσιον και μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα μπορεί να βγάλει την τέλεια αντεπίθεση και να «σμπαραλιάσει» την αντίπαλη άμυνα. Ρωτήστε και την Πόρτο τι έπαθε με το 0-3 στο 34’. Ο πιτσιρικάς εξτρέμ Σουλεϊμάνοφ είναι πραγματικός δαίμονας και κόβεται πολύ δύσκολα. Ο Ολυμπιακός πρέπει να προσέξει τις αντεπιθέσεις μιας πολύ γρήγορης ομάδας. Πιστεύω ότι με τον Μπουχαλάκη στα χαφ, όσο φιλότιμος και αν είναι, θα αντιμετωπίσει πρόβλημα λόγω ταχύτητας. Είναι δύσκολο γενικά να κρατήσει το μηδέν σε 5ο διαδοχικό παιχνίδι η ομάδα του Μάρτινς σε τέτοιο επίπεδο, αλλά το να σκοράρει μπροστά στο κοινό της, είναι σχετικά εύκολο.

Πάω στη Βραζιλία και το ματς της Ατλ. Παραναένσε κόντρα στη Σάο Πάολο. Οι γηπεδούχοι στον συνθετικό χλοοτάπητα του γηπέδου τους, είναι εξαιρετικοί και βάζουν πολύ δύσκολα σε κάθε αντίπαλο. Έρχονται από καλή εμφάνιση και νίκη (1-0) απέναντι στην Ατλέτικο Μινέιρο, ενώ δέχονται δύσκολα γκολ. Ειδικά αν προηγηθούν πολύ δύσκολα ισοφαρίζονται. Η Σάο Πάολο ναι μεν κέρδισε τη Σεαρά εντός έδρας με γκολ του Ντάνι Άλαβες, αλλά δεν ήταν καλή η εμφάνιση της, ενώ σήμερα θα έχει σημαντικότατες απουσίες σε όλες τις γραμμές. Συν τοις άλλοις εκτός έδρας ζορίζεται και στην Κουριτίμπα έχει τραγική παράδοση. Η Ατλ. Παραναένσε με τρίποντο πλησιάζει την εξάδα της βαθμολογίας στους 2 βαθμούς.

Πιστεύω λοιπόν ότι το g/g στο «Καραϊσκάκη» θα έχει τον πρώτο λόγο και από τη στιγμή που παίζει σε αποδόσεις διπλασιασμού, μπαίνει στο παιχνίδι μου. Δεν αποκλείω και την επικράτηση του Ολυμπιακού πάντως, καθώς στην έδρα του έχουν «λυγίσει» μεγάλες ομάδες.

Στη Βραζιλία και το ματς της Ατλ. Παραναένσε με τη Σάο Πάολο, για τους λόγους που ανέφερα, θα πάω στον άσο, ο οποίος παίζει σε τιμές άνω του 2.00 για μια από τις καλύτερες έδρες του πρωταθλήματος.

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ