Θα ανοίξει ο ρυθμός και θα πληρώσει το 1.99

Θα ανοίξει ο ρυθμός και θα πληρώσει το 1.99

Ο Λάμπρος Λυροτζής ασχολείται με την δεύτερη ημέρα των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ και καταθέτει τις στοιχηματικές προτάσεις του.

Η άνετη νίκη-πρόκριση της Νότιγχαμ Φόρεστ επί της Ντέρμπι έφερε ισορροπία στην χθεσινή ημέρα, αφού νωρίτερα η Λιόν ηττήθηκε στην έδρα της Μονπελιέ.

Η νίκη της Σλάβια Πράγα με 1-0 στην έδρα της Κλουζ πριν από μία εβδομάδα συγκαταλέγεται στις αποτυχίες της στήλης. Σε εκείνο το παιχνίδι είχε επιλεχθεί το dnb της πρωταθλήτριας Ρουμανίας. Τι συνέβη; Η πρωταθλήτρια Τσεχίας ήταν πολύ ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο,δίκαια προηγήθηκε 1-0, θα μπορούσε να είχε πετύχει και δεύτερο γκολ. Άλλαξε η εικόνα στο δεύτερο μέρος με την ομάδα του Πετρέσκου να αποδεικνύει πως διαθέτει ποιότητα στην επίθεση, να έχει δοκάρι και τεράστια χαμένη ευκαιρία σε πέναλτι του Ομρανί.

Πλέον η ομάδα του Τρπισόβσκι έχει σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης. Και πρόκειται για ένα δεμένο σύνολο που μετρά 4 διαδοχικές νίκες σε Ευρώπη και Τσεχία, αποτελέσματα που έχουν ανεβάσει κατακόρυφα την αυτοπεποίθηση των παικτών. Και αυτό βγαίνει στο παιχνίδι της. Μάλιστα έχει συμπληρώσει 17 σερί επίσημους αγώνες αήττητη και απόψε θα αποκλειστεί μόνο αν ηττηθεί.

Η Κλουζ βέβαια είναι αυτή που προκρίθηκε με διπλό επί της Σέλτικ με σκορ 4-3 στον τρίτο προκριματικό γύρο, άρα μπορεί να ελπίζει ότι θα πετύχει την ανατροπή. Για να συμβεί όμως αυτό είναι αναγκασμένη να ρισκάρει περισσότερο στην επίθεση. Ή καλύτερα να δείξει θράσος σε μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, διότι όταν το έκανε αυτό στο πρώτο παιχνίδι φάνηκαν και οι αδυναμίες της αντιπάλου της.

Η φιλοξενούμενη χρειάζεται δύο γκολ για να προκριθεί. Ακόμα κι αν δεχθεί πρώτη γκολ δεν αλλάζουν τα σχέδιά της. Βέβαια η Σλάβια είναι ομάδα με καλή κυκλοφορία της μπάλας κι αν βρει κενά στην αντίπαλη άμυνα μπορεί να τα αξιοποιήσει. Όσο κι αν είναι προσεκτικές και οι δύο στο ξεκίνημα, ο ρυθμός αναγκαστικά θα ανοίξει και οι πιθανότητες επιβεβαίωσης του Over 2.5 είναι αρκετές ώστε να κάνουν την απόδοση στο συγκεκριμένο σημείο να φαντάζει ελκυστική.

Πηγή: bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ