Κύπρος και Σκωτία αξιοποιούν τις έδρες τους

Κύπρος και Σκωτία αξιοποιούν τις έδρες τους

Οι προτάσεις του Μ. Ψιμίτη από το σημερινό κουπόνι.

Εχθές χάθηκαν άδοξα και τα δύο πονταρίσματα. Η αρχική σκέψη για το Ιρλανδία – Ελβετία ήταν το Χ όμως το ρεπορτάζ με έκανε να αλλάξω γνώμη. First choice, best choice που λένε και οι …Ιρλανδοί, που ισοφάρισαν στο 85′, οπότε καλά να πάθω. Στο άλλο ματς οι Σουηδοί μου σκάρωσαν χουνέρι καθώς στο 23′ ήταν ήδη στο 0-3. Φάνταζε δύσκολο να μην βρουν ένα ακόμη και πράγματι πριν κλείσει το ημίχρονο ήταν στο 0-4.

Στο δεύτερο κατέβασαν στροφές και έκαναν συντήρηση δυνάμεων εν όψει Νορβηγίας. Άξια σεβασμού η εθνική ομάδα της Σουηδίας, που τα τελευταία χρόνια έχει μείνει ανεπηρέαστη από την απόσυρση του Ιμπραΐμοβιτς και συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις.

Σήμερα ελπίζω να ρεφάρω γιατί δεν πήγα καλά τις τελευταίες μέρες. Θα στηρίξω, λοιπόν τους φίλους μας, τους Κύπριους που υποδέχονται το Καζακστάν. Η εθνική ομάδα της Κύπρου δεν μπορεί με τίποτα να κάνει το παραπάνω βήμα και να διεκδικήσει μια πρόκριση αλλά ένα τέτοιο ματς μπορεί να το πάρει. Το ματς είναι τελικός για τους Κύπριους, οι οποίοι εκτός από τη νίκη με το αδύναμο Σαν Μαρίνο δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι θετικό απέναντι σε Βέλγιο, Ρωσία και Σκωτία. Ο Πιέρος Σωτηρίου βρίσκεται σε καλή κατάσταση έχοντας 4 γκολ φέτος με την Κοπεγχάγη και τον περιμένω να σκοράρει απόψε. Από την άλλη το Καζακστάν θα έχει σημαντικές απουσίες στην γραμμή κρούσης. Σε πολύ καλές τιμές ο άσος, ευκαιρία της Κύπρου και της στήλης να ανακάμψουν.

Για τον ίδιο όμιλο αναμετριούνται Σκωτία και Ρωσία. Το απίστευτο κάζο της πρεμιέρας με το 3-0 στο Καζακστάν, έφερε την απόλυση του Άλεξ Μακλις. Ο νέος ομοσπονδιακός εκλέκτορας, Στιβ Κλαρκ, που εντυπωσίασε στο σκωτσέζικο πρωτάθλημα με την δουλειά του στην Κιλμάρνοκ, έχει «στρώσει» και την εθνική ομάδα. Με τον Κλαρκ στον πάγκο, η Σκωτία πήρε νίκες απέναντι σε Άγιο Μαρίνο και Κύπρο κι αναμενόμενα έχασε από το Βέλγιο. Ο Κλαρκ δήλωσε πως το φίλαθλο κοινό της χώρας έχει αρχίσει να απογοητεύεται με την εθνική ομάδα και γι’αυτό ήρθε ο καιρός να κάνουν ένα αποτέλεσμα-έκπληξη, μια νίκη απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο. Η Ρωσία από το Μουντιάλ που διεξήχθη στα γήπεδα της και μετά έχει πάρει φόρα παίρνοντας κάποια σπουδαία αποτελέσματα κι έχει ένα μικρό προβάδισμα, όμως, δεν γίνεται να αγνοηθούν τιμές DNB υπέρ της Σκωτίας που είναι πάνω από τις δύο μονάδες.

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ