Θέμα ημέρας και λεπτομερειών το 1.91

Θέμα ημέρας και λεπτομερειών το 1.91

Οι προτάσεις του Λ. Λυριτζή από το σημερινό κουπόνι.

Σοβαρή εμφάνιση της Ισλανδίας, νίκη με 3-0 επί της Μολδαβίας, τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή του 8ου ομίλου και βέβαια ταμείο στο ποντάρισμα υπέρ του χάντικαπ των Σκανδιναβών. Τι έχουμε σήμερα…

Σκανδιναβούς έχουμε και σήμερα και μάλιστα γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα στην Σουηδία και την Νορβηγία. Οι δύο ομάδες συμμετέχουν στον 6ο όμιλο, εκεί όπου η Ισπανία έχει ήδη κάνει το 5/5, οπότε για την δεύτερη θέση θα δώσουν μάχες αυτές οι δύο συν την Ρουμανία που πάντως θεωρείται αουτσάιντερ.

Η Σουηδία έχει συγκεντρώσει 10 βαθμούς σε 5 παιχνίδια. Την Πέμπτη πέρασε άνετα από την έδρα των Νήσων Φερόε με σκορ 4-0. Το αποψινό παιχνίδι στην Στοκχόλμη είναι κομβικό αφού έχει διαφορά δύο βαθμών από την αντίπαλό της, έχει αποσπάσει ισοπαλία με 3-3 στο Όσλο, οπότε αν επικρατήσει απόψε θα αποκτήσει τεράστια προβάδισμα.

Οι Νορβηγοί αντιλαμβάνονται ότι η ήττα απόψε θα είναι μάλλον καθοριστική και ταξίδεψαν στην γειτονική χώρα με στόχο την νίκη. Πριν λίγες μέρες επικράτησαν 2-0 εντός έδρας της Μάλτας και απόψε θέλουν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι οι περισσότεροι βασικοί ποδοσφαιριστές είναι σε καλύτερη φόρμα από τους αντίστοιχους της Σουηδίας. Ειδικότερα το δίδυμο των Τζόσουα Κινγκ, Χόλαντ είναι σίγουρα σε καλύτερη κατάσταση από αυτό των Μπεργκ – Ίσακ.

Η Σουηδία έχει συνολικά υπέρ της την παράδοση αλλά στην σύγχρονη ιστορία των δύο εθνικών ομάδων υπάρχει ισορροπία. Συγκεκριμένα από το 2000 και μετά, σε 8 μεταξύ τους αγώνες έχουν σημειωθεί 5 ισοπαλίες, 2 νίκες της Νορβηγίας και 1 της Σουηδίας. Ο αγώνας του Μαρτίου επιβεβαίωσε πως πρόκειται ουσιαστικά για ισοδύναμα σύνολα και είναι θέμα ημέρας για το ποια θα επικρατήσει. Το σετ των αποδόσεων κάνει την διπλή ευκαιρία των φιλοξενούμενων ελκυστική.

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ