Με τα γκολ σε Σλοβενία και Πολωνία

Με τα γκολ σε Σλοβενία και Πολωνία

Οι προτάσεις του Μ. Ψιμίτη από το κουπόνι της Δευτέρας.

Η εθνική ομάδα ήταν μακριά από τον καλό επιθετικό εαυτό της (γιατί αμυντικά τα πήγε εξαιρετικά) το Σάββατο που μας πέρασε απέναντι στις Η.Π.Α. για το Παγκόσμιο Κύπελλο μπάσκετ. Οι διεθνείς μας τα “έσπασαν” σημειώνοντας μόλις 53 πόντους και μας ξενέρωσαν, καθώς ούτε που “ακούμπησαν” με την εμφάνιση τους την επανάληψη του ιστορικού έπους της Σαϊτάμα. Επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά ότι τα συναισθηματικά πονταρίσματα είναι “επικίνδυνα” όμως η αλήθεια είναι ότι το πίστεψα πολύ. Δεν ήρθε η ρελάνς λοιπόν για το ταμείο μου οπότε θα το πάω πιο μεθοδικά από εδώ και πέρα.

Σήμερα θα ασχοληθώ με τα προκριματικά του Euro 2020. Το πρώτο ματς που ξεχώρισα είναι αυτό ανάμεσα στην Σλοβενία και το Ισραήλ για τον 7ο όμιλο. Οι Σλοβένοι πήραν τεράστια νίκη την προηγούμενη νίκη απέναντι στην Πολωνία. Ένα μεγάλο αποτέλεσμα για την εθνική τους ομάδα, το οποίο τους βάζει ξανά στο παιχνίδι της πρόκρισης. Οι Σλοβένοι έχουν πάρει σίγουρα ψυχολογία και σε ένα ματς που χρειάζονται τη νίκη καθώς ισοβαθμούν με το Ισραήλ θα ψάξουν το γρήγορο γκολ. Από την άλλη το Ισραήλ είχε ένα άσχημο αποτέλεσμα μένοντας ισόπαλο εντός έδρας με την Βόρεια Μακεδονία και για να το καλύψει καλείται να πάρει κάτι από το ματς με την Σλοβενία. Είναι δεδομένο ότι θα ψάξει το γκολ ενώ μην ξεχνάμε ότι διαθέτει και τον πρώτο σκόρερ της διαδικασίας των προκριματικών, Εράν Ζαχάβι με 8 τέρματα. H απόδοση άνω του 2.00 του G/G προκαλεί και θα την «χτυπήσω».

Ένα ακόμη παιχνίδι που φαντάζει αρκετά πιθανό να πάει στο G/G είναι αυτό ανάμεσα στην Πολωνία και την Αυστρία για τον ίδιο όμιλο. Οι Πολωνοί υπέστησαν την πρώτη τους ήττα στον όμιλο από την Σλοβενία όπως είπαμε παραπάνω μετά από ένα εντυπωσιακό 4/4. Το αποτέλεσμα αυτό έφερε την Αυστρία σε απόσταση βολής και οι Πολωνοί ξέρουν πως αν δώσουν δικαιώματα μπορεί να μπουν σε μπελάδες αναφορικά με την κορυφή του ομίλου σε πρώτη φάση και την πρόκριση σε δεύτερη. Λεβαντόφσκι και Πιοντέκ έκαναν ένα κακό παιχνίδι στη Λιουμπλιάνα αλλά είναι δύσκολο να το επαναλάβουν κι απόψε λόγω της ποιότητας τους. Οι Αυστριακοί έπαιξαν σπουδαία απέναντι στην Λετονία σκοράροντας 6 γκολ με τον Αρναούτοβιτς να σημειώνει δύο εξ αυτών. Να πάνε από τα 6 στο 0 στη Βαρσοβία; Μου φαίνεται δύσκολο.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ