Η πρωτεύουσα κάνει παιχνίδι

Η πρωτεύουσα κάνει παιχνίδι

Οι προτάσεις του Ά. Τσαβδαρά από το σημερινό κουπόνι.

Καζούρα μας έκαναν τα κορίτσια της Μάντσεστερ Σίτι την Πέμπτη. Αντί να πάμε στο +65 μονάδες, μας άφησαν στα κρύα του λουτρού με το 1-1 του ημιχρόνου κόντρα στο Λουγκάνο. Το πόσο εύκολο ήταν να πετύχουμε το 2/2 φάνηκε στο δεύτερο ημίχρονο, με το τελικό 7-1! Ας είναι…

Επιστροφή στην αγαπημένη Bundesliga.

ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡ. – ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ.

Όχι, δεν στεκόμαστε καν στη νίκη της Ουνιόν Βερολίνου επί της Ντόρτμουντ. Αυτή επιτεύχθηκε επειδή ήταν κάκιστη η Μπορούσια και κατά 99% αποτελεσματική η Ουνιόν. Αυτά δεν θα συμβαίνουν συχνά μέσα στη σεζόν. Ούτως ή άλλως πιστεύω ότι η πρωτευουσιάνα είναι μία νεοφώτιστη που έχει σταθερές βάσεις και μπορεί να παραμείνει στην κατηγορία. Όχι νικώντας ομάδες τύπου Ντόρτμουντ.

Περισσότερο με ενδιαφέρει να δω πως θα τα πάει στα παιχνίδια με ομάδες τύπου Βέρντερ. Σίγουρα καλύτερες από την Ουνιόν, εντούτοις οι συγκυρίες μπορεί να είναι υπέρ της. Όπως τώρα, όπου η Βέρντερ μετρά 10 (!) συνολικά απουσίες στο ρόστερ της. Και ειδικά στην άμυνα γίνεται πανικός. Έξω και ο αρχηγός και βασικός στόπερ Μοϊσάντερ, η κολόνα στην άμυνα. Μαζί του λείπουν όλοι οι άλλοι στόπερ: Τοπράκ, Βελΐκοβιτς και Λάνγκαμπ.

Εναλλακτικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στα μπακ ο άπειρος Φριντλ, από τη δεξιά πλευρά ο ικανός Λανγκ, που ήρθε από την Γκλάντμπαχ. Στο κέντρο θα λείψει και ο Μαξιμίλιαν Έγκεσταϊν, ούτως ή άλλως εκτός πλάνων ο Ράσιτσα. Δεν θα είναι κάθε μέρα του Αγίου Γιούγια (Οσάκο), όπως με την Άουγκσμπουργκ.

Σθεναρή αντίσταση προβλέπουμε από την Ουνιόν. Δεν θα ρισκάρει. Προέχει η αμυντική προσήλωση. Και κάποια στιγμή θα βρει την ευκαιρία στο «κάστρο» της, ώστε να πληγώσει τη Βρέμη.

ΜΑΪΝΤΣ – ΧΕΡΤΑ

Τρίτη σερί αγωνιστική που εμπιστεύομαι τη Χέρτα. Μετράω 0 στα 2 με Βόλφσμπουργκ και Σάλκε. Αδυνατώ, όμως, να πιστέψω ότι έχουμε πέσει τόσο πολύ έξω με την προοπτική της Ευρώπης για τους Βερολινέζους. Ακόμα κι’ αν είναι αρχή της σεζόν. Πιστεύουμε πως όσα μπορούσαν να πάνε στραβά, πήγαν στο Γκελζενκίρχεν με τη Σάλκε. Ήττα με 3-0, τα δύο ήταν δικά της αυτογκόλ.

Αλλάζει σύστημα ο Κόβιτς, παίζει επιτέλους και ο Μπογιατά (Σέλτικ) στην άμυνα και πάει σε μία έδρα, στην οποία η Μάιντς τα βρίσκει σκούρα. Διότι ξεκίνησε με 0/3 νίκες έως τώρα. Χάλια η άμυνά της, δεν βλέπουμε το λόγο να βελτιώνεται στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Ρόστερ με μηδαμινή ενίσχυση και με καίριες απουσίες στην επίθεση. Αν δεν παίξει και ο βασικός γκολκίπερ Μίλερ, το έργο μας θα γίνει ακόμα πιο εύκολο.

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ