Έχουν φτιάξει παράδοση με over

Έχουν φτιάξει παράδοση με over

Οι προτάσεις του Νίκου Καπίρη από το σημερινό κουπόνι.

Σταθερά στην Αγία Πετρούπολη αυτή την εβδομάδα και έχουμε μπροστά μας ένα από τα πιο αμφίρροπα ματς του κουπονιού. Ο Νταμίρ Τζουμχούρ θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Μιχαήλ Κουκούσκιν, με στόχο μια θέση στους “16” της διοργάνωσης.

Ο Τζουμχούρ έχει πέσει στο Νο 86 της παγκόσμιας κατάταξης το τελευταίο διάστημα, αλλά σίγουρα έχει ποιότητα για να βρίσκεται στο τοπ 50. Μόνιμα εκεί κοντά και ο Κουκούσκιν, ο οποίος αυτή την εβδομάδα είναι στο Νο 57.

Καλύτερος όταν αγωνίζεται στο χώμα ο Τζουμχούρ, ωστόσο έχει δυσκολέψει σε κάθε επιφάνεια τον συγκεκριμένο αντίπαλο. Μάλιστα προηγείται στις νίκες με 3-2 στα μεταξύ τους, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως σε κανένα από τα 5 ματς δεν είχαμε λιγότερα από 20 γκέιμ. Επιπλέον τρία από τα πέντε είχαν τρία σετ.

Στις δύο φετινές τους αναμετρήσεις, ο Κουκούσκιν νίκησε στο Λος Κάμπος με 7/5, 6/2 και ο Τζουμχούρ στο Ρότερνταμ με 6/4, 7/6. Στο 50-50% ο αγώνας, με σοβαρές πιθανότητες για τρία σετ, αλλά και για ένα απλό over που μπορεί να προκύψει και σε δύο σετ. Το όριο στο 22.5 είναι πολύ λογικά, υποψιασμένο.

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ