Βασικό σημείο στην Τσβάιτε

Βασικό σημείο στην Τσβάιτε

Οι προτάσεις του Ά. Τσαβδαρά από την Γερμανία.

Πετύχαμε 2/3 σημεία την Πέμπτη στο Γιουρόπα Λιγκ. Ειδικά το Χ2 της Μπράγκα ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο. Έλειπε το Over 2,5 στο Λίντσερ – Ρόζενμποργκ.

Επιστροφή στην… καθημερινότητα.

ΒΕΧΕΝ – ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ

Η εκ των πρωτοπόρων της Τσβάιτε Λίγκα, Μπίλεφελντ αντιμετωπίζει τη Βέχεν στο Βίζμπαντεν. Αήττητη η μία, χωρίς νίκη η άλλη. Βασικά η Βέχεν έχει αρπάξει μόνο μία ισοπαλία σε 6 αγώνες, έχει δεχτεί 18 γκολ και σκόραρε μόλις επτά. Η Αρμίνια με τη σειρά της είναι ομάδα που σωστά βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία. Ποιοτική και αποτελεσματική.

Προέρχεται από το 2-0 μέσα στο Αννόβερο, ένα ακόμα ματς όπου απέδειξε πόσο έτοιμη είναι για να πετύχει τον εφετινό στόχο της. Οι Κλος και Φόγκλζαμερ βρίσκουν δίχτυα. Η Βέχεν το πάλεψε την περασμένη αγωνιστική με την Γκρόιτερ. Στο 80’ ήταν 1-0, αλλά ηττήθηκε με 2-1. Άλλαξε σύστημα. Ίσως φανεί ανταγωνιστική.

Εντούτοις η Αρμίνια δεν αφήνει τέτοιες ευκαιρίες να πάνε χαμένες.

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ. – ΛΕΙΨΙΑ

Όποτε κοντράρουμε τη Βέρντερ Βρέμης, μας τα «χαλάει». Και με την Άουγκσμπουργκ και με την Ουνιόν Βερολίνου επικράτησε με 3-2 και 2-1 αντίστοιχα. Τώρα αντιμετωπίζει τη Λειψία και έχει θετική παράδοση απέναντί της. Η ουσία είναι πως όσο σκεφτόμαστε τις απουσίες της, τόσο δεν μπορούμε να προσπεράσουμε το γεγονός ότι ξεπερνάμε πλέον την έννοια του νοσοκομείου. Δύο καλούς φορ είχε και αυτοί τραυματίστηκαν.

Ο πολύ καλός Οσάκο και ο φορ-κορυφής Φίλκρουγκ. Βάζουμε και την απουσία 4 στόπερ, που σημαίνει ότι θα παίξει πάλι με εναλλακτική άμυνα. Η Λειψία μπορεί να έχει την κούραση από το ματς του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά αυτό ήταν την Τρίτη. Παραμένει αήττητη και θέλει φυσικά να μείνει πρωτοπόρος στην κατηγορία. Λείπουν 2-3 παίκτες, αλλά και πάλι. Ο Νάγκελσμαν θα κάνει έξυπνο ροτέισον και η νίκη της Λειψίας είναι λογική.

ΤΑ ΓΚΟΛΑΚΙΑ

Πολλά υποψήφια ματς για να μπουν γκολ. Ειδικά το πως σκοράρει στην αρχή κάθε φορά η Πάντερμπορν είναι εντυπωσιακό. Όπως και το Φράιμπουργκ – Άουγκσμπουργκ είναι ότι πρέπει για να σκοράρουν αμφότερες. Ούτε την Ουνιόν αποκλείουμε να βρει γκολ στην αφερέγγυα Λεβερκούζεν.

Από την Τσβάιτε Λίγκα η Γκρόιτερ Φιρτ είναι σε καλό μομέντουμ και η Στουτγκάρδη επιρρεπής στην άμυνα, αν και στις κορυφαίες θέσεις της κατηγορίας. Τα βάζουμε όλα μαζί σε ένα σύστημα, για να δούμε στο τέλος τι έχουμε κερδίσει.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ