«Καταιγιστική» Φερλ

«Καταιγιστική» Φερλ

Οι προτάσεις του Ά. Τσαβδαρά από το κουπόνι της Τρίτης.

To 2/2 της Κυριακής χάθηκε στο 87’, με το γκολ της Άιντραχτ, για το 2-2 κόντρα στην Ντόρτμουντ. Κύκνειο άσμα του ματς το 1-1 της Φρανκφούρτης στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Η Σαν Πάουλι πήρε αποτέλεσμα στο Όσναμπρικ.

Ήρεμη, σχετικά εβδομάδα, είναι αυτή που ακολουθεί. Θα πάμε στα… δικά μας χωράφια για να βγούμε κερδισμένοι.

ΦΕΡΛ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ ΙΙ

Κατηφορίζουμε κλασικά στην 4η κατηγορία της Γερμανίας. Όμιλος της Δύσης. Σε καλό μομέντουμ βρίσκεται η Φερλ, που ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας, μετά από την 6η σερί νίκη που πέτυχε κόντρα στη Φορτούνα Κολωνίας. Μάλιστα στο συγκεκριμένο διάστημα έχει σκοράρει 21 γκολ. Μόλις ένα γκολ στις δύο πρώτες αγωνιστικές (χωρίς νίκη), αλλά μετά πήρε μπρος.

Μην ξεχνάμε πως στον 1ο γύρο του Κυπέλλου απέκλεισε με σκορ 2-1 την Άουγκσμπουργκ. Και μιλάμε για ομάδα 4ης κατηγορίας. Μεσοδόμαδη αγωνιστική και η Φερλ στοχεύει στο να φτάσει το δίδυμο της κορυφής. Αντίπαλος η Μπέργκις Γκλάντμπαχ. Νεοφώτιστη ομάδα, που είναι στην επικίνδυνη ζώνη (17η θέση). Θέλει προσοχή. Οι δύο νίκες της ήρθαν εκτός έδρας. Ναι μεν με ομάδες από το βυθό της βαθμολογίας, αλλά τις έφερε και με μηδέν παθητικό.

Η Φερλ βέβαια είναι άλλη κατηγορία και προβλέπεται να πάρει μία πειστική νίκη, με υψηλό σκορ.

ΡΕΖΕΡΒΕΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Προελαύνει η Σπόρτινγκ U23 στις ρεζέρβες της Πορτογαλίας με 7/7 νίκες και 25-6 γκολ. Υποδέχεται το βράδυ τη Ρίο Άβε, που είναι παραδόξως μακριά από τον καλό εαυτό της. Η πρώτη ομάδα μπορεί να τα πηαίνει εξαιρετικά, εντούτοις η β’ ομάδα είναι χαμένη στη μέση του πουθενά (9η θέση) με απολογισμό 2-3-2 και 7-6 γκολ. Ίσως να δυσκολευτεί λίγο η Σπόρτινγκ, εντούτοις έχει εξαιρετική επίθεση και θα κάμψει την αντίσταση των φιλοξενούμενων.

Η Μπράγκα U23 βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας. Μόλις μία ήττα μετά από 7 ματς. Ελάχιστα τα γκολ που σημειώνει, αλλά στηρίζεται στην καλή άμυνά της (3 γκολ παθητικό σε 7 αναμετρήσεις). Αντίπαλος η Φεϊρένσε. Από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας. Μία νίκη, 12 γκολ παθητικό. Λογικός «άσος».

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ