Είναι πιο… ομάδα και παίρνει τον πρώτο τίτλο

Είναι πιο… ομάδα και παίρνει τον πρώτο τίτλο

Εφές Αναντολού και Φενέρμπαχτσε διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς στην Τουρκία και ο Στέφανος Μαρολαχάκης προσεγγίζει στοιχηματικά τον τελικό του τελικό του Super Cup Τουρκίας.

Με τον τελικό του τουρκικού super cup θα ασχοληθούμε στη σημερινή μας στήλη, με τις Αναντολού Εφές και Φενέρμπαχτσε να διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.

Έτσι όπως τελείωσε η περσινή σεζόν, έτσι αρχίζει και η επόμενη στην Τουρκία, με τις δύο κορυφαίες ομάδες της χώρας να διεκδικούν τον τίτλο στο super cup στο ουδέτερο γήπεδο της Γκαζιαντέπ. Η Εφές, είναι μία από τις ομάδες της Euroleague με τις λιγότερες αλλαγές στο ρόστερ, με τον Αταμάν να ποντάρει ξεκάθαρα στη συνοχή και στη χημεία που θα δείξει η ομάδα του από το ξεκίνημα.

Η Φενέρ από την άλλη άλλαξε αρκετά. Μπορεί στο τέλος των μεταγραφικών κινήσεων το πρόσημο να είναι θετικό, αλλά σίγουρα ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα χρειαστεί κάποιες εβδομάδες για να δει αυτά που θέλει από την ομάδα του. Ο Νάντο Ντε Κολό, που δεν έπαιξε στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» την προηγούμενη εβδομάδα, θα είναι στη διάθεσή του Ζοτς, ενώ από την μεριά της Εφές, εξακολουθεί να λείπει ο Αντριέν Μοερμάν.

Θεωρώ ότι η Εφές έχει το πάνω χέρι στον σημερινό τελικό και από την στιγμή που δίνεται ως αουτσάιντερ σε απόδοση διπλασιασμού, θα επιλέξω τον άσο.

Πηγή: bet-hoven.net

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ