Καλύτερη κόντρα στους καλύτερους

Καλύτερη κόντρα στους καλύτερους

Οι προτάσεις του Μάνου Κασσωτάκη από το σημερινό κουπόνι.

Σκωτία-Σαν Μαρίνο 6-0 την Κυριακή, η μεγαλύτερη νίκη που έχουν πετύχει ποτέ οι Σκωτσέζοι σε βάρος του Σαν Μαρίνο, στο 86’ το γκολ που μας στέρησε το Under 5.5 του 1.80, ο Οκτώβριος συνεχίζει να είναι εφιαλτικός για τη στήλη.

Μένουμε στα προκριματικά του Euro 2020 για την αναμέτρηση Ελβετία-Ιρλανδία. Ξεκάθαρο φαβορί οι Ελβετοί που είναι 4 βαθμούς πίσω από Ιρλανδούς και Δανούς που έχουν μαζέψει 12 και οδηγούν την κούρσα στον όμιλο. Οι Ελβετοί έχασαν δύσκολα 1-0 στη Δανία, έχουν ένα ματς στο χέρι και όπως προαναφέραμε τον πρώτο λόγο κόντρα στην Ιρλανδία που έφερε 0-0 στη Γεωργία. Γκρίνια για την εμφάνιση των Ιρλανδών όμως η ομάδα του Μικ ΜακΚάρθι είναι αήττητη και μπορεί να μην ελκύει, αλλά δεν χάνει, στην Ελβετία είχε φέρει 1-1.

Η ομάδα είναι καλύτερη όταν αντιμετωπίζει τους καλύτερους δήλωσε μεταξύ άλλων ο ΜακΚάρθι, απόψε πάντως θα χρειαστεί σίγουρα να είναι. Δύσκολα θα κρατήσει ανέπαφη την εστία της, ακόμα δυσκολότερα όμως θα αφήσει το παιχνίδι να ανοίξει. Τα 2-3 γκολ στο 1.95 η κλασική επιλογή μας.

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ