Έκλεισε μήνα χωρίς νίκη ο Γκασκέ…

Έκλεισε μήνα χωρίς νίκη ο Γκασκέ…

Το τουρνουά της Βασιλείας βρίσκεται σε εξέλιξη και ο Νίκος Καπίρης προσεγγίζει στοιχηματικά την αναμέτρηση του Ρισάρ Γκασκέ με τον Χουάν Λοντέρο.

Στη Βασιλεία, στο… σπίτι του Ρότζερ Φέντερερ διεξάγεται αυτή την εβδομάδα το ομώνυμο τουρνουά. Πολλοί και καλοί παίκτες θα παρευρεθούν και ανάμεσά τους ο Χουάν Λοντέρο και ο Ρισάρ Γκασκέ.

Αναμφίβολα από τις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για τη φάση των “32” με τον Αργεντινό να διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του και να έχει αναρριχηθεί στο Νο 52 της παγκόσμιας κατάταξης. Από την άλλη πλευρά, ο Γκασκέ δεν είναι στο κορυφαίο σημείο της σεζόν του, έρχεται από 4 διαδοχικές ήττες, ωστόσο πάντα είναι υπολογίσιμος και αυτό το διάστημα βρίσκεται στο Νο 64 του κόσμου.

Ο Λοντέρο έβγαλε κούραση πρόσφατα, ηττήθηκε από τον Μάρεϊ φυσιολογικά στα τρία σετ, ωστόσο λίγοι περίμεναν πως θα συμβεί το ίδιο και με τον Ρόσολ. Η ξεκούραση μιας εβδομάδας ωστόσο πιστεύω πως μόνο καλό μπορεί να του έκανε. Την ίδια στιγμή ο Γκασκέ έχει ήττες από Περ, Τιμ, Γκοφέν και Σουν. Αναμενόμενες οι τρεις πρώτες, απέναντι σε τοπ παίκτες, γι’ αυτό και δεν τον θεωρώ ντεφορμέ.

Στα μεταξύ τους ο Λοντέρο έχει δύο νίκες σε ισάριθμα ματς, τα οποία έγιναν σε χωμάτινη επιφάνεια. Σε κάθε περίπτωση υπήρξε επιπλέον σετ, 3-1 στο Ρολάν Γκαρός και 2-1 στο Μπάσταντ τον Ιούλιο. Οπότε για κάποιον που ψάχνει over στα γκέιμ υπάρχει λογική. Η νίκη του Γκασκέ είναι στο 1.50. Πάρα πολύ χαμηλά το διπλό όταν δεν έχει νικήσει ποτέ τον συγκεκριμένο αντίπαλο. Αξία στην κόντρα!

Πηγή: bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ