Δεν μοιράζεται και δεν χάνει ΠΟΤΕ!

Δεν μοιράζεται και δεν χάνει ΠΟΤΕ!

Το Καραϊσκάκης δεν είναι αστεία υπόθεση... για καμία ομάδα. Το ένιωσε καλά και η Τότεναμ, η φιναλίστ του περσινού Τσάμπιονς Λιγκ.

Σήμερα, στον Πειραιά θα δοκιμαστεί η Μπάγερν, η ομάδα που πέρασε με 7άρα από το Λονδίνο, η παρέα του Λεβαντόφσκι.

Υπάρχουν όμως και τα δεδομένα (Μεσότιτλος)

Η στατιστική όμως και η παράδοση παίζουν πάντα τη δική τους μπάλα. Είδαμε τι έγινε την Κυριακή στο Μάντσεστερ. Ο Κλοπ δεν κέρδισε ξανά τη Γιουνάιτεντ εκτός έδρας και η Λίβερπουλ δεν μπόρεσε να περάσει από το Θέατρο των Ονείρων για 10η φορά μήνα Οκτώβριο.

 

Τι λένε παράδοση και στατιστική σήμερα; Ο Ολυμπιακός σε εννέα ματς κόντρα σε γερμανικές ομάδες ως γηπεδούχος δεν μοιράζεται ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. Τέσσερις φορές έχει κερδίσει και πέντε έχει χάσει. Αν βάλουμε τη διαφορά που έχει το ελληνικό με το γερμανικό ποδόσφαιρο, η παράδοση των ερυθρολεύκων είναι τουλάχιστον θετική. Κάποιες φορές μάλιστα έχει θριαμβεύσει. Λέτε να πει σήμερα: Τι Μπάγερ, τι Μπάγερν και να «κεράσει ασπιρίνες» τους Βαυαρούς, όπως είχε κάνει κόντρα στη Λεβερκούζεν σε εκείνο το επικό 6-2; Κι αυτό το σενάριο πάντως προσφέρεται στις νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες σε κορυφαία απόδοση!

 

Το δεύτερο δυνατό στοιχείο που βγάζει η στατιστική είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει χάσει ποτέ στην Ευρώπη με τον Ολλανδό Μακέλιε ως διαιτητή. Δύο εντός έδρας ισοπαλίες με σκορ και μία νίκη εκτός με τη Ριέκα έχει ο Ολυμπιακός με αυτόν τον ρέφερι! Πάει λοιπόν για το 4/4, τουλάχιστον ως αήττητος.

 

Ο γίγαντας Σεμέδο (Μεσότιτλος)

Το ματς θα έχει πολλές στημένες φάσεις, επιθετική η φύση και των δύο ομάδων. Και τα στημένα σε αυτό το επίπεδο μπορούν να κρίνουν και τον νικητή. Η άμυνα της Μπάγερν δεν είναι δα και κάτι το τρομερό και ο Σεμέδο μπορεί να την απειλήσει σε προωθήσεις για εκτελέσεις φάουλ ή κόρνερ. Πολύ ψηλά πληρώνει το ενδεχόμενο να σκοράρει ο Πορτογάλος γίγαντας, ενώ μπορούμε να βρούμε και το ενδεχόμενο να βρει δίχτυα ο Ελ Αραμπί και ο Ολυμπιακός να κερδίσει τον αγώνα κι αυτό σε δελεαστική τιμή.

 

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ