Προσπέραση στο 2.30

Προσπέραση στο 2.30

Μετά τις χτεσινές επιτυχίες στο Champions League, ο Λάμπρος Λυριτζής ασχολείται σήμερα με την αγγλική Championship και την αναμέτρηση της Μίντλεσμπρο με την Χάντερσφιλντ.

Όμορφα, απλά και λογικά επιβεβαιώθηκαν χθες τόσο το GG στο Ετιχάντ όσο και το Over 2.5 στο Γιαν Μπρέιντελ.

Ένας βαθμός χωρίζει τις Χάντερσφιλντ και Μίντλεσμπρο αλλά υπάρχει μία σημαντική διαφορά που με οδηγεί και στην σημερινή επιλογή…

Η Χάντερσφιλντ ξεκίνησε πολύ άσχημα την σεζόν αλλά από τότε που ο Κάουλι αντικατέστησε τον Χάντσον στην τεχνική ηγεσία, εμφανίζει διαρκή βελτίωση. Μία βελτίωση που είχε και βαθμολογική απήχηση, αφού με την πρόσφατη ισοπαλία με 2-2 στην έδρα της Μπλάκμπερν συμπλήρωσε τέσσερις αγωνιστικές αήττητη. Από τις 28 Σεπτεμβρίου και μετά λοιπόν η Χάντερσφιλντ κατέκτησε τους οκτώ από τους εννέα βαθμούς που έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής.

Η Μίντελσμπρο έχει δέκα βαθμούς αλλά στο ίδιο διάστημα έχει πάρει μόλις έναν, στην εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 κόντρα στην Πρέστον. Η ομάδα του Γούντγκεϊτ προέρχεται από εντός έδρας ήττα με 0-1 από την Γουέστ Μπρόμγουιτς που αποτέλεσε την τέταρτη στην τελευταία πεντάδα αγώνων.

Αντίθετο μομέντουμ για τις δύο ομάδες με την Χάντερσφιλντ να έχει και φορμαρισμένο τον επιθειτκό Γκραντ, ο οποίος με το πρόσφατο γκολ απέναντι στην Μπλάκμπερν έφτασε τα 7 στο φετινό πρωτάθλημα. Ως φιλοξενούμενη η Μίντλεσμπρο έχει απολογισμό 0-2-3 μέχρι στιγμής και εκτιμώ πως ήρθε η στιγμή για την προσπέραση της Χάντερσφιλντ και την βύθιση των φιλοξενούμενων στην ζώνη του υποβιβασμού.

Πηγή: bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ