Σε Γκούντισον Παρκ και Καμπ Νόου

Σε Γκούντισον Παρκ και Καμπ Νόου

Οι προτάσεις του Α. Λιάσκου από το σημερινό κουπόνι.

Φουλ ποδοσφαιρικές οι τελευταίες ημέρες του Οκτώβρη, οπότε κινούμαστε ανάλογα. Αντλούμε επιλογές από το Λιγκ Καπ Αγγλίας και την ισπανική Πριμέρα Ντιβισιόν.

Στο αγγλικό Λιγκ Καπ δεν έχουν λείψει οι εκπλήξεις έως τώρα, με τη διοργάνωση να βρίσκεται στη φάση των 16. Έβερτον και Γουότφορντ συγκρούονται στο «Γκούντισον Παρκ», θέλοντας να… γιατρέψουν τις πληγές από την κακή παρουσία στο πρωτάθλημα. Στην Έβερτον, ξεκίνησαν τη σεζόν με φιλοδοξίες, αλλά η ομάδα δεν μοιάζει ικανή να τις υποστηρίξει. Ο προπονητής Μάρκο Σίλβα έχει δηλώσει ότι η Έβερτον θα διεκδικήσει τη διάκριση μέσα από διοργανώσεις όπως το Λιγκ Καπ και το Κύπελλο.

Για… καλό της ομάδας, αλλά και του ίδιου, καθώς δεν… αισθάνεται ιδιαίτερα άνετα στον πάγκο, τα «ζαχαρωτά» οφείλουν να νικήσουν τη Γουότφορντ. Σημειώνεται ότι οι φιλοξενούμενοι είναι ουραγοί στην Πρέμιερ, όπου αγνοούν τη νίκη. Επίσης, στο ίδιο γήπεδο συναντήθηκαν τον Αύγουστο για την Πρέμιερ και η Έβερτον επικράτησε 1-0.

Πάμε… νότια και συγκεκριμένα στο «Καμπ Νόου» της Βαρκελώνης. Η Μπαρτσελόνα δεν αγωνίστηκε το Σάββατο, λόγω της γνωστής αναβολής του clasico με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ξεκούραστοι οι Καταλανοί, υποδέχονται τη Βαγιαδολίδ και είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη. Στο γήπεδό της, η Μπάρσα παράγει φάσεις με ευκολία και η τριάδα Μέσι – Σουάρες – Γκριζμάν είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί από οποιαδήποτε άμυνα. Στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, σκόραραν και οι τρεις κόντρα στην Έιμπαρ. Ποντάρουμε στο να έχουν σημειωθεί τουλάχιστον δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, καλοδεχούμενη η όποια… συνδρομή από πλευράς Βαγιαδολίδ.

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ