Λανούς και γκολ πάνε μαζί

Λανούς και γκολ πάνε μαζί

Οι προτάσεις του Α. Κόκκινου από το σημερινό κουπόνι.

Την ώρα που γράφεται η στήλη είναι γνωστά μόνο δύο αποτελέσματα από την χθεσινή στήλη. Ο άσος της Αρχεντίνος και ο χαμένος άσος της Σαν Λορένσο. Πάμε να δούμε τα σημερινά, ξανά από Αργεντινή και Μεξικό οι επιλογές μας.

Η Μπόκα έρχεται από άλλο ένα «στραπάτσο» κόντρα στη Ρίβερ στο Λιμπερταδόρες, από την οποία αποκλείστηκε την περασμένη εβδομάδα. Το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας είναι πολύ βαρύ όπως είναι λογικό, χάθηκε ο μεγάλος στόχος από την μισητή αντίπαλο, αλλά πρέπει να αντιδράσει για να μην χάσει και το πρωτάθλημα. Ο Αλφαρό λογικά δεν θα μείνει μετά την διακοπή του Δεκέμβρη και υπάρχει γενικά ένα κλίμα αβεβαιότητας στη Μπόκα. Πάει στην έδρα της Λανούς, η οποία είναι σε τρομερή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, δεν χάνει σε 10 σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις, παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και θέλει νίκη για να ξανά μπει στο κόλπο του τίτλου.

Στο Μεξικό, η Κρους Ασούλ παίζει τα… ρέστα της απέναντι στη Λεόν, μιας και θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει στην 8αδα. Έχει μόλις ένα τρίποντο στα δέκα τελευταία παιχνίδια της, αλλά τελευταία παίζει καλά και αδικείται από ορισμένα αποτελέσματα. Για αυτό το παιχνίδι τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο και παίζει επιθετικά. Η Λεόν από την πλευρά της είναι σε θέσεις 8αδας και με θετικό αποτέλεσμα απόψε εδραιώνεται σε αυτή. Μπορεί να ακολουθήσει τον ρυθμό των γηπεδούχων και να μας χαρίσουν ένα πολύ ανοιχτό παιχνίδι.

Στο ματς της Λανούς με την Μπόκα το over 2.5 είναι σε υψηλή απόδοση και θα αναζητήσουμε τα πολλά γκολ. Αξίζουν πάντα σε ματς της Λανούς.

Στο παιχνίδι της Κρους Ασούλ με την Λεόν, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Περιμένω να ανοίξει ο ρυθμός και για αυτό θα πάω στο over 2.5.

Θα αναζητήσω και τα γκολ εκατέρωθεν στο πρώτο ημίχρονο σε αυτό το ματς.

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ