Επιστροφή στην… κανονικότητα

Επιστροφή στην… κανονικότητα

Οι προτάσεις του Μάνου Κασσωτάκη από το σημερινό κουπόνι.

Kαλησπέρα σας. Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Μπέρνλι 3-0 το Σάββατο, σκορ ημιχρόνου παρακαλώ, όμως η στήλη δεν επέλεξε τα αγαπημένα της 2-3 γκολ, παρότι αναφέρθηκε στη Μπέρνλι που την έχει δικαιώσει με την συγκεκριμένη επιλογή. Προτιμήσαμε το «γκολ μετά το 28» του 2.08, το σκορ άνοιξε στο 18’. Γκρινιάζαμε για τον Οκτώβριο, κι ο Νοέμβριος όμως δεν μπήκε καλύτερα.

Πάμε στην αναμέτρηση Μπορούσια Ντόρτμουντ-Ίντερ για τον 6ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ιντερ είχε κερδίσει 2-0 πριν δύο βδομάδες πιάνοντας τη Ντόρτμουντ στη 2η θέση.

Και οι δύο έχουν από 4 βαθμούς, στην κορυφή η Μπαρτσελόνα , το αφεντικό του ομίλου. Όποια από τις δύο ομάδες επικρατήσει έχει σαφέστατο προβάδισμα πρόκρισης, η Ντόρτμουντ έχει προβάδισμα λόγω έδρας η Ίντερ του Κόντε δείχνει ότι μπορεί να διαχειριστεί το ματς.

Στα 2-3 γκολ τα παιχνίδια και τον δύο ομάδων στον όμιλο, δύσκολα θα αποτελέσει αυτό εξαίρεση, αφού δείχνει να έχει γκολ, το σκορ όμως δεν δείχνει να ξεφεύγει. Επιστροφή στην… κανονικότητα λοιπόν για τη στήλη, με την αγαπημένη της επιλογή, τα 2-3 γκολ στο 2.02.

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ