Παραμένει ζωντανή

Παραμένει ζωντανή

Οι προτάσεις του Μάνου Κασσωτάκη από το σημερινό κουπόνι.

Μπορούσια Ντόρτμουντ-Ίντερ 3-2 χθες, με την ομάδα του Κόντε να προηγείται 2-0 στο ημίχρονο και τα 2-3 γκολ του 2.02 να χάνονται όπως χάθηκε η… άμυνα της Ίντερ στο δεύτερο ημίχρονο.

Χαμένη δεν είναι ακόμα η Μπάγερ Λεβερκούζεν, παραμένει ζωντανή, η τρίτη θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ δείχνει εφικτή. Θα πρέπει όμως να κερδίσει απόψε την Ατλέτικο Μαδρίτης κάτι καθόλου εύκολο, παρότι η «Ατλέτι» δεν είναι στα καλύτερα της. Το 1-0 επί της Μπάγερ πριν από δύο βδομάδες της έχει σχεδόν εξασφαλίσει την πρόκριση, με εξαίρεση το 2-2 με τη Γιουβέντους τα παιχνίδια της δεν ανοίγουν, το Under 2.5 κυριαρχεί δεν αποκλείεται να εμφανιστεί και απόψε.

Εκτιμώντας ότι οι Ισπανοί θα είναι συμπαγείς ως συνήθως, το «γκολ μετά το 28’» στο 2.10, στο ματς της Ισπανίας το μοναδικό γκολ σημειώθηκε στο 78’.

Πριν συναντήσει την Ατλέτικο και οι δύο ήττες της Λεβερκούζεν ήταν στα 2-3 γκολ στον όμιλο, η ανάγκη της νίκης δείχνει ότι το ματς θα έχει γκολ, θα πάρουμε λοιπόν ένα ρίσκο παραπάνω, πηγαίνοντας και στα 2-3 γκολ του 2.00, περιμένοντας περιμένοντας κάτι περισσότερο από ένα γκολ.

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ