Το θέλει περισσότερο η Κράσνονταρ

Το θέλει περισσότερο η Κράσνονταρ

Οι προτάσεις του Α. Κόκκινου από το σημερινό κουπόνι.

Ο Ολυμπιακός ήταν απίστευτα άτολμος χθες στην Βαυαρία και ηττήθηκε εύκολα με 2-0, όπου δεν απείλησε ποτέ την Μπάγερν και γλίτωσε την συντριβή λόγω Σα. Πάμε να δούμε τα σημερινά ματς από το Γιουρόπα Λιγκ.

Η Κράσνονταρ δεν είναι στα καλύτερα της την δεδομένη χρονική στιγμή, έχει αρκετές απουσίες που την έχουν επηρεάσει από την αρχή της σεζόν, αλλά δεν παύει να είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα από τη μέση και μπροστά. Στην έδρα της παίζει επιθετικά και απόψε έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στην Τράμπζνσπορ, η οποία θα παραταχθεί με πολλές αλλαγές στην σύνθεση της, δείγμα του ότι δεν την ενδιαφέρει ο θεσμός πλέον, καθώς δεν έχει ρεαλιστικές ελπίδες πρόκρισης. Αντίθετα, οι Ρώσοι αν επικρατήσουν, μπαίνουν γερά στο κόλπο και θα παίξουν τα… ρέστα τους τις τελευταίες δύο αγωνιστικές.

Πάω στο ματς της Ολεξάντρια με την Σεντ Ετιέν, όπου αμφότερες θέλουν τη νίκη για να μπουν εκ νέου στο κόλπο της πρόκρισης. Δεν έχουν πάρει τρίποντο μέχρι στιγμής, μετρούν δύο βαθμούς έπειτα από τρεις αγωνιστικές και αν πάρουν την πρώτη τους νίκη τώρα, αναπτερώνουν τις ελπίδες τους για πρόκριση. Η Ολεξάντρια έχει δείξει ότι είναι ανταγωνιστική μέχρι στιγμής και ξέρει ότι δεν έχει και πολλά να χάσει σε αυτόν τον όμιλο. Θα βγει να παίξει επιθετικά και να σκοράρει, αλλά το πρόβλημα είναι στα μετόπισθεν που δεν κρατάει το μηδέν. Η Σεντ Ετιέν είναι από τις ομάδες που σκοράρουν, ξέρει ότι με διπλό έχει ελπίδες να προκριθεί και η Ολεξάντρια δεν την τρομάζει.

Συνοψίζοντας λοιπόν, θα κρατήσω την νίκη της Κράσνονταρ κόντρα στην Τράμπζνσπορ, σε συνδυασμό με το over 1.5, μιας και δεν περιμένω να έρθει 1-0.

Ολεξάντρια και Σεντ Ετιέν θα αναζητήσουν το τρίποντο που θα της βάλει ξανά στο κόλπο της πρόκρισης και θα ρισκάρω στο over 2.5, καθώς πιστεύω ότι και στο 1-1 να είναι το σκορ, θα κυνηγήσουν το δεύτερο γκολ αμφότερες.

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ